Barça

SERGIO CIRIO

JUGADOR DE L’EIVISSA

“Ens aferrarem a la mínima possibilitat”

“Dominem diferents tipus de joc i ens adaptem a qualsevol circumstància”

“Tindrà la pilota, però ens adaptarem”

Em conformo a competir i que no estiguin còmodes. No seria el primer cop que un modest elimina un gran
Per a Pablo Alfaro, el nostre tècnic, serà innegociable que competim i que posem les coses difícils al Barça

El futbol va portar Sergio Cirio (Barcelona, 9 de març del 1985) molt lluny: des dels carrers del barri de Pomar, a Badalona, on va començar a jugar quan era un nen, fins als antípodes. I a Austràlia, amb la samarreta de l’Adelaide United, es va convertir en un ídol en la plenitud de la seva carrera. Amb 31 anys va acceptar l’oferta de l’Eivissa, que aleshores jugava a tercera divisió. Amb 34, lluita per pujar a segona amb l’equip balear. Avui s’enfrontarà al Barça en els setzens de final de la copa.

Quin rival es trobarà el Barça a Can Misses?
Un equip que sap molt bé a què juga, que controla diferents variants, que sap atacar i defensar, i que s’adapta a qualsevol circumstància. La nostra intenció serà posar-los les coses molt difícils. Durant la temporada hem sabut adaptar-nos a diferents papers. Unes vegades hem tingut més el control i en d’altres hem hagut de defensar una mica més. El Barça tindrà molt la pilota, però sabrem adaptar-nos. Serà difícil; però, quan tinguem la pilota, intentarem fer-los mal.
Estan en un moment dolç en la lliga, tercers i havent guanyat a domicili el Rayo Majadahonda. La visita del Barça és oportuna? No els destorba?
És oportuna, perquè estem en un bon moment. Un dels millors de la temporada. Ho hem demostrat aquesta última jornada perquè, sabent que hauríem de jugar contra el Barça, no ens ha afectat en la lliga.
Què els demanarà Pablo Alfaro contra el Barça?
Per a ell serà innegociable que competim i que posem les coses difícils al Barça.
Quina relació té amb el seu entrenador?
Des que va arribar, després de la sortida de Palop, tenim una bona relació. Amb ell, la temporada passada vam acabar molt bé i, en aquesta, hem tingut continuïtat. Jo estic entrant i sortint, però és que tenim una plantilla àmplia. Hi ha molta competència.
Vostè ja es va enfrontar al Barça en la copa, quan jugava en el CE l’Hospitalet, la temporada 2011/12. Quins records guarda d’aquell partit?
Era una eliminatòria d’anada i tornada. Jo vaig jugar l’anada, a la Feixa Llarga. No va ser un partit igualat, però els va costar molt crear ocasions clares. Van guanyar 0-1, gràcies a un golàs d’Iniesta cap al final de la primera part. Els vam plantar cara.
Es conformaria amb una cosa així aquesta vegada?
Em conformo a competir, que ells no estiguin còmodes, que els fem complicat el partit. No seria la primera vegada que un modest elimina un gran. Ens aferrarem a la mínima possibilitat que tinguem.
Als seus 34 anys, li fa especial il·lusió enfrontar-se al Barça? Li decebria no jugar?
Em fa moltíssima il·lusió i, si pogués triar, triaria jugar. Però qui ha de prendre aquesta decisió és l’entrenador. Jo, a treballar per demostrar-li que he de sortir al camp.
Com està a Eivissa? Està content amb l’aposta que va fer en tornar d’Austràlia?
Sí, molt content. Va ser una aposta a llarg termini i, des que vaig arribar, el club ha crescut i jo amb ell. Aquesta era la intenció. Vam ascendir de tercera a segona B i aquest any lluitarem per pujar a segona.
En el seu primer any a Eivissa, en la tercera balear, es va inflar a fer gols. El curs passat en va fer 11, ja a segona B, però aquest sembla que li costa més veure porta, no?
Espero arreglar-ho en la segona part de la temporada. Ja he passat la mala ratxa. He marcat un parell de gols en les últimes jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)