Barça

Setién: “La copa ja m’agradava com a jugador i la volem guanyar”

Prèvia de copa del Rei. Eivissa-Barça. Roda de premsa de Quique Setién

Quique Setién acaba d’atendre fa només uns minuts als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia a l’Eivissa-Barça de demà a la copa. Aquestes han estat algunes de les valoracions més destacades del tècnic càntabre:

Sobre el rival i el format

“Sempre dono importància a totes les competicions. També a la copa. Sempre m’ha agradat aquesta competició. També quan jo era futbolista. Tingueu clara una cosa: intentarem guanyar la copa. Jugar a un sol partit ho complica i respectem l’Eivissa al màxim. El format és el que és. No hi ha lloc per als errors. Si penses a llarg termini està bé que es jugui a partit únic perquè allibera als nostres futbolistes d’una càrrega de partits major a nivell de calendari però això alhora converteix partits com el de demà en partits trampa”.

Jugarà Messi? Neto o Ter Stegen?

“Intentarem fer un equip competitiu. Tinc més o menys previst el que farem però vull veure com va l’entrenament d’aquesta tarda. Farem un onze equilibrat i competitiu. El tema de la porteria ja veurem. Tenim dos porters i tots dos poden jugar en qualsevol de les tres competicions”.

La opció de fitxar un 9

“Estem parlant da’quest tema amb la direcció esportiva. Encara hem d’acabar d’avaluar la situació i les opcions. Ho volem acabar de madurar. Ara mateix em preocupa més el partit contra l’Eivissa o la visita a Mestalla”.

Més sortides en el mercat d’hivern?

“Ara mateix compto amb tots els jugadors que tinc a disposició. Tots els jugadors que tenim em serveixen”.

El retorn en breu de Dembélé

“Dembélé és un jugador extraordinari. Malauradament no ha pogut mai acabar de tenir continuïtat. Però per nosaltres i pel club és un jugador importantíssim i esperem que ens pugui ajudar, i molt, en el futur”.

El protagonisme del planter

“L’altre dia van jugar Riqui, Ansu, Carles Pérez... Ja vaig dir en la meva presentació que el planter és important en clau de primer equip. He parlat amb Pimienta. Vull rebre tota la informació de tots els jugadors per poder fer valoracions més justes i saber amb qui podem comptar realment”.

Sensacions generals

“Estem contents per com va anar el debut. Ens hem trobat una plantilla molt receptiva i amb ganes de treballar. Contra el Granada vam veure coses que ens van agradar. Demà volem mantenir la mateixa dinàmica i aprofundir en els mateixos conceptes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)