Barça

“Tenia il·lusió per tornar a guanyar la lliga”

Ernesto Valverde. L’exentrenador del Barça trenca el seu silenci

Ernesto Valverde ha estat avui a San Mamés per recollir el Premi Referent del Bilbao International Football Summit 2020. Ha estat la primera aparició en públic del tècnic després de ser destituït per la junta directiva del Barça el passat 13 de gener. “En el moment que signes el contracte, saps que estàs en el punt àlgid de popularitat en el Barça i des d’aquell moment tot dependrà dels resultats. No penso en si he estat tractat de manera injusta o no. Del que es tracta és de passar pàgina. M’interessa mirar cap endavant i no cap enrere”, ha dit l’entrenador quan se li ha preguntat per la seva marxa del Barça després de guanyar dues lligues de manera consecutiva i sent líder de l’actual.

Valverde ha explicat que no ha anat al futbol des que va deixar de ser entrenador del Barça, però que sí ha vist al seu exequip. “No he vist massa futbol. He preferit agafar certa distància però quan estàs en un club en què tot va a 200 per hora, no pots frenar en sec. A tots els entrenadors, els hi costa veure als equips que ha deixat. L’únic partit que he vist sencer va ser el de copa que el Barça va jugar contra l’Athletic. Em va semblar calcat al de la lliga. El Barça dominador, l’Athletic bé en la primera part, Aduritz ens va marcar un golàs al final i Williams, també. Si aquest Barça és semblant al meu? No dic res, millor evitar les polèmiques”, explicava Valverde.

El tècnic ha analitzat la situació de la lliga. Creia que el Barça la podia guanyar, però veu fort al Real Madrid. “Jo tenia il·lusió que la podia guanyar aquesta temporada. El Madrid està molt fort, molt enfocat en la lliga. El seu entrenador va dir a l’inici de la temporada que la seva prioritat era guanyar la lliga. És normal que les lligues estiguin complicades. Els de dalt, aquest any, han perdut més punts dels habituals”.

Respecte al seu futur, el Txingurri no té clar encara si entrenarà la temporada vinent i on ho farà. “Tenia decidit estar un temps aturat perquè porto molt temps seguit entrenant, però ja veurem. A mi m’agraden les coses estranyes. Em diuen d’entrenar a la Premier i jo els hi dic que a mi m’agradaria anar a Austràlia. Quan Iniesta em va comentar que anava al Japó...”, ha acabat l’ex entrenador del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)