Barça

Tercera lesió de Jordi Alba aquest curs

Contratemps. El lateral esquerre té un trencament a l’adductor de la cama dreta i estarà com a mínim tres setmanes de baixa

Jordi Alba només va aguantar ahir disset minuts sobre el terreny de joc. Es va lesionar en una cursa cap enrere i ràpidament va mirar a la banqueta per demanar el canvi. Junior Firpo el va substituir de seguida.

El lateral blaugrana té un trencament a l’adductor de la cama dreta i estarà com a mínim tres setmanes de baixa, la qual cosa afebleix encara més una plantilla que ja va molt curta d’efectius. Alba, que va plorar a la banqueta perquè sabia que tenia un trencament, es perdrà l’anada dels vuitens de final de la lliga de campions contra el Nàpols i el clàssic del dia 1 de març contra el Real Madrid.

Aquesta és la tercera lesió muscular de Jordi Alba aquesta temporada. El defensa de l’Hospitalet de Llobregat ja es va lesionar dues vegades al bíceps femoral de la mateixa cama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)