Barça

La LFP va demanar divendres més informes de Dembélé

Mercat. El vistiplau o la negativa perquè el Barça pugui fitxar un jugador que substitueixi el francès podria arribar avui o bé trigar una mica més per la guerra que manté LaLiga amb la federació

Avui el FC Barcelona podria rebre el vistiplau, o la negativa, per tancar el fitxatge del davanter que ha de suplir la baixa de Luis Suárez i també la d’Ousmane Dembélé. O potser caldrà esperar alguns dies més, perquè factors aliens a l’entitat blaugrana estan torpedinant un procés que s’hauria de tancar aviat. Després que Dembélé fos operat pel doctor Lasse Lempainen i que es fes públic en el comunicat mèdic que haurà d’estar sis mesos de baixa, el FC Barcelona va enviar dijous tota la documentació necessària a la LFP per aconseguir tenir via lliure per fer una nova incorporació. Es requeria que, en el dictamen mèdic, LaLiga certifiqués que el jugador estarà allunyat dels terrenys de joc una mica més de cinc mesos, condició imprescindible perquè el club pugui fitxar. La LFP no en va tenir prou amb la primera documentació enviada i divendres va reclamar més papers, que el club va enviar aquell mateix dia. El període de 72 hores és en dies naturals i, per tant, el cap de setmana no compta. Aquesta petita picabaralla que estan mantenint LaLiga i la federació per aquest tema només fa que posar pals a les rodes. Malgrat tot, hi ha confiança al club que sí que li permetran fitxar.

Un cop es tingui l’aprovació definitiva, el club blaugrana no hauria de trigar gaire a activar l’operació del nou fitxatge. La secretaria tècnica fa temps que hi treballa i en els últims dies han anat caient algunes opcions per diversos motius. El que agradava més era Willian José, però des d’un primer moment el Barça va tenir molt clar que la seva arribada era complicadíssima. Ja no només per la negativa de la Real Sociedad a rebaixar-ne el preu i negociar per ell, sinó perquè també ocupa plaça d’extracomunitari i això podria posar en risc futures operacions de mercat o impossibilitar que Araújo jugui algun partit amb el primer equip quan, a la zona central, no hi sobren efectius precisament. El Barça també va preguntar les condicions de Loren, del Betis, un davanter que va fer debutar Setién amb el primer equip, però no es va fer cap oferta formal per ell perquè el club blaugrana ja sabia perfectament que els andalusos no negociarien. A més a més, Setién tampoc té clar al cent per cent si confia en ell, perquè en el seu segon any al Betis ja no va rendir tan bé. També va sonar el nom de Roger Martí, del Llevant, però el Barça mai se’l va arribar a plantejar seriosament.

En la llista de finalistes, i molt ben situat, hi ha Ángel, del Getafe, que té una clàusula de rescissió de deu milions d’euros. Seu va ser el gol del conjunt de Bordalás al Camp Nou en una rematada de volea espectacular. Gol, per cert, que no va celebrar. En la llista també hi ha Lucas Pérez i un de tapat. Caldrà esperar una mica per conèixer qui acabarà venint finalment, però Quique Setién ja el voldria tenir de cara al pròxim partit contra l’Eibar, que es juga dissabte a les quatre de la tarda al Camp Nou. L’equip està sota mínims i en el partit contra el Getafe qui va entrar en la llista va ser Manaj.

RÀPID

Setién voldria disposar del nou jugador si pot ser ja de cara al duel contra l’Eibar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)