Barça

Bartomeu: “El Barça no ha contractat mai cap servei per desprestigiar ningú”

Crisi a Can Barça. Nega que haguessin contractat els serveis d’I3 Ventures per erosionar la imatge de persones i institucions i explica que avui al matí ha donat l’ordre de rescindir el contracte

osep Maria Bartomeu ha negat rotundament que el FC Barcelona hagués contractat l’empresa I3 Ventures amb l’objectiu d’erosionar la imatge de ningú a les xarxes socials. “Que quedi clar davant dels socis. El Barça no ha contractat mai cap servei per desprestigiar ningú. Ni jugadors, ex jugadors, polítics ni ex presidents. Ens defensarem, és fals. Anirem fins on calgui.”, ha assegurat. El president del Barça si que ha reconegut que van contractar l’empresa a finals del 2017 per monitoritzar el que es deia sobre el club a les xarxes però que davant la confirmació que I3 Ventures si que havia creat perfils falsos per desprestigiar diverses persones avui al matí havia donat l’ordre de rescindir el contracte amb la citada empresa. Bartomeu ha recordat que ja han guanyat als tribunals alguns casos , com en el cas de Paulinho o el d’espionatge, que va quedar arxivat.

El president del FC Barcelona ha fet aquestes declaracions durant l’entrega del XIV Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán, que en l’edició d’enguany se l’ha endut Jorge Valdano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)