Barça

Braithwaite: “El Barça juga un gran futbol; em ve molt de gust jugar aquí”

Presentació oficial de Martin Braithwaite.

“Em ve molt de gust jugar en aquest equip, perquè el Barça practica un gran futbol. Els he estudiat, he mirat molts vídeos, he jugat contra ells... sé on vinc. Per mi és molt especial està avui aquí. També per la meva família. Tinc moltíssimes ganes de començar. Estic emocionat d’estar en un club com el Barça”. “Si estic sorprès pel fitxatge? Sí i no. No puc negar que al principi em va sorprendre l’interès del Barça, però al cap i a la fi fa anys que treballo per tal que arribés un moment com aquest. Si treballes dur i reses a Déu, poden passar coses com aquesta. Estic molt content”. Són paraules de Martin Braithwaite. L’internacional danès acaba de ser presentat de forma oficial amb el FC Barcelona. El futbolista ha estat acompanyat en aquest acte per la seva dona i els seus tres fills –a l’abril espera el quart– i també pel seu entorn pròxim.

Tal i com ha comunicat el club al matí en un comunicat oficial, Braithwaite signa fins el 2024 i tindrà una clàusula de rescissió de 300 milions d’euros.

Acte tens

A Braithwaite no se li han fet més de dues preguntes. Josep Maria Bartomeu i Éric Abidal han monopolitzat la compareixença. Ells dos han estat els dos grans objectius de la premsa que cobria la presentació. Tensió en l’ambient. A Bartomeu se li ha preguntat en repetides ocasions per la polèmica de les xarxes socials que ha generat un sisme institucional dins el club i el president s’ha limitat a dir el que ja va dir en l’acte de lliurament del Premi Vázquez Montalbán. No ha confirmat tampoc moviments en la junta en un futur immediat.

A Abidal se li ha preguntat per la seva relació amb Messi. El missatge del secretari tècnic ha estat clar: “He après moltes coses en pocs dies. Els temes interns s’han de quedar a dins”. Pel que fa a la plantilla, Abidal admet que hi ha una plantilla curta, però diu que està tranquil perquè és una plantilla amb talent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)