Barça

La junta aparta Masferrer de les seves funcions

Tensió. La crisi de les xarxes divideix la directiva del Barça, en una reunió no oficial, entre els que volen avançar eleccions i els que no

En una trobada no oficial, que ha durat més de cinc hores, la directiva del FC Barcelona ha decidit apartar Jaume Masferrer de les seves funcions de director de l’àrea de presidència. La reunió ha estat tensa i, tot i que en un principi es convocava per parlar de l’Espai Barça i de la convocatòria d’una assemblea extraordinària per aprovar el nou pressupost, el tema estrella ha estat la crisi a les xarxes socials. Els esdeveniments dels últims dies han fet perdre la confiança en Bartomeu de molts membres de la junta directiva. En general, no ha agradat com aquest ha entomat la situació i com ha volgut tancar un assumpte tan greu. La major part de directius no estaven assabentats del contracte amb I3 Ventures ni, per descomptat, del milió d’euros que, gairebé, va costar. Per altre banda, en la reunió de la comissió delegada de dimecres passat, alguns directius, encapçalats per Emili Rousaud, van demanar, sense èxit, el cap de Jaume Masferrer, la mà dreta de Bartomeu i el principal assenyalat de la crisi. Avui han tornat a fer-ho i, aquesta vegada, el president ha accedit a apartar Masferrer de les seves funcions mentre duri la investigació interna que s’està fent. Bartomeu ha insistit a dir que no va encarregar cap feina per desprestigiar ningú.

Les explicacions del president, però, no han acabat de convèncer a tots els directius. Un important sector, encapçalat pels vicepresidents Emili Rousaud i Jordi Cardoner, considera que Bartomeu ha de fer un pas al costat i convocar eleccions, pel bé de la futura candidatura continuista. D’altres, però, es mantenen al costat del president. No s’ha parlat de dimissions, però el possible avançament electoral està damunt la taul. Bartomeu no està disposat a llençar la tovallola i, de moment, resisteix.

Tot plegat es decidirà en una reunió extraordinària que tindrà lloc quan acabi la investigació interna. Podria ser dijous vinent, però encara no està confirmat. Si no fos així, es faria després del clàssic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)