Barça

Messi liquida l’Eibar en un ambient enrarit a l’estadi

Lliga. L’equip supera el conjunt basc amb quatre gols de l’argentí i un d’Arthur el dia que el públic treu els mocadors per censurar la gestió de la junta directiva presidida per Bartomeu

Quatre gols de Leo Messi i un altre d’Arthur han servit per desfer-se de l’Eibar al Camp Nou i per posar pressió al Real Madrid, que juga avui a la nit contra el Llevant al Ciutat de València. L’equip blaugrana arribava pressionat a la cita contra els bascos després de tot el que ha passat aquesta setmana però no ha fallat abans dels dues contra el Nàpols, en la champions, i el Real Madrid. De Jong i Ansu Fati han descansat pensant en els propers partits però l’equip no els ha necessitat per superar l’Eibar.

Sense fer un partit gaire brillant, el Barça s’ha aferrat al talent de Messi per liquidar el partit en el primer temps. Un duel on no han faltat els xiulets i les peticions de dimissió de bona part de l’afició blaugrana a Bartomeu, que ha rebut una mocadorada. Però els gols de Messi han anat calmant els ànims. El primer després d’una jugada individual, amb sotana a Arbilla i xut creuat. Ha fet dos gols més abans del descans per sentenciar el duel. Busquets també ha estat a punt de marcar després d’una bona jugada de Semedo per la dreta amb deixada de Griezmann.

Rakitic ha estat a punt de fer el quart tot just començar la segona meitat després d’una bona assistència de Griezmann però Dmitrovic ha enviat la pilota a córner. Amb el partit sentenciat, Setién ha anat gestionant els minuts dels seus jugadors i ha fet entrar De Jong per Busquets. L’Eibar ha posat a prova Ter Stegen amb un llançament de falta d’Arbilla. Setién ha seguit donant descans als més habituals i Umtiti ha entrat per Piqué. Poc després, ha entrat Braithwaite per Griezmann. El nou fitxatge ha estat molt aplaudit pel Camp Nou quan ha entrat. Hi ha hagut poques ocasions en aquest segon temps, un gol anul·lat a Arturo Vidal però l’equip ha semblat que reservava forces de cara a la cita contra el Nàpols de dimarts.

Poc abans del final, i quan semblava que el marcador no es mouria més, Messi ha fet el seu quart gol de la tarda després d’una passada de Braithwaite. I el nou fitxatge també ha intervingut en el cinquè gol, obra d’Arthur. El marcador ja n’ s’ha mogut més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)