Barça

“Fa anys que espio Setién”

Gennaro Gattuso i Lorenzo Insigne. Entrenador i davanter del Nàpols

“Des de l’arribada de Setién el Barça recupera la pilota en sis segons. Amb Valverde en tardava deu.” “M’encanta el futbol de Setién. L’espio des que estava a Las Palmas. Té una visió moderna del futbol. És fidel al futbol de toc, però també hi ha un sistema defensiu treballat al darrere d’aquesta idea. És un gran entrenador.” Gennaro Gattuso, desfet en elogis cap al seu rival en aquest Nàpols-Barça. A l’italià no li importa que Setién debuti precisament avui en la Champions. N’admira la filosofia futbolística més enllà del currículum.

També Leo Messi va ser elogiat per Gattuso en roda de premsa: “Messi és perfecte. Fa coses que només veig a la PlayStation. Mai ha tingut una paraula fora de lloc. És un exemple per a tothom.” Quan li van preguntar per la comparativa Messi-Maradona, Gattuso va recórrer a la diplomàcia. És pecat parlar malament de Diego sent entrenador del Nàpols: “Maradona és el déu del futbol.” En la mateixa línia es va pronunciar Lorenzo Insigne, titular amb certesa avui contra el Barça: “Messi o Maradona? Messi és el millor del món ara mateix, ja ho vaig dir recentment en una entrevista, però Diego és sagrat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)