Barça

Donen per fet que no arribaran als 1.000 milions

Barça. L’aturada de les competicions farà baixar en picat els ingressos i el club prendrà decisions després d’escoltar l’ECA i l’LFP

La junta directiva del FC Barcelona s’ha reunit avui per analitzar com afecta, i afectarà, a l’economia del club la crisi del coronavirus. En la trobada, que ha tingut lloc de manera telemàtica, ha quedat clar que la situació que s’està vivint, amb les competicions aturades, provocarà que el club no arribi als 1.000 milions d’ingressos previstos per a aquesta temporada. Hi tindrà molt a veure la caiguda en picat de molts ingressos derivats de la inactivitat a l’Estadi, com ara les botigues i el museu, però, sobre tot, el que més afectarà a la caixa blaugrana serà la rebaixa en el cobrament pels drets televisius. Tant a la lliga com a la Champions, el club blaugrana deixarà de guanyar molts diners per aquest concepte.

Tot plegat obligarà el club blaugrana a prendre decisions. De moment, la junta ha decidit esperar i anar a l’una amb la resta de clubs membres de l’ECA i la LFP. “El club té l’obligació d’estar a punt per afrontar tots els escenaris possibles. Per això avui la junta directiva, en exercici de la seva responsabilitat, ha analitzat la situació i ha fet una primera aproximació a diferents escenaris i a possibles mesures que cal prendre amb l’objectiu de minimitzar totes les afectacions econòmiques”, diu el comunicat del Barça en aquest sentit. “El club està en contacte permanent amb els grans clubs europeus, a través de l’ECA i de la LFP, així com amb les lligues i les federacions de la resta d’esports professionals i amateurs, per compartir aquesta anàlisi, i les possibles mesures que s’han d’aplicar”, hi afegeix.

Finalment, la directiva blaugrana subratlla la importància del confinament, per tal d’aturar l’epidèmia de coronavirus: “La junta torna a fer una crida a tota la gent del Barça i, per extensió, a tota la ciutadania, perquè es quedi a casa. Ara mateix el més important és garantir la salut de la gent, i per això quedar-se a casa no és una opció, és una obligació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)