Barça

El Barça ja ha presentat l’ERTO pels esportistes

Institucional. El club blaugrana ahir va presentar tota la documentació al Departament de Treball mentre que segueix negociant amb el comitè pels altres empleats de l’entitat

El FC Barcelona va presentar dimarts a la tarda al Departament de Treball tota la informació necessària per poder iniciar l’Expedient de Regulació Temporal (ERTO) que afecta als esportistes del club, tret dels jugadors del primer equip de futbol. Hi estan implicats tots els esportistes de les seccions professionals, l’equip femení i el filial.

Encara no s’ha pogut presentar el segon expedient, el que afectarà als empleats corporatius perquè se segueix negociant amb el comitè d’empresa. Cal recordar que els futbolistes del primer equip van decidir retallar-se el sou una mica més del 70 per cent per tal que els treballadors del club puguin cobrar les seves nòmines íntegres mentre duri l’estat d’alarma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)