Barça

La Covid-19 arriba a la junta

Barça. El club confirma que el vicepresident primer, Jordi Cardoner, ha donat positiu de coronavirus. Segueix tractament en el seu domicili. Marta Plana també ha patit la malaltia

El FC Barcelona ha confirmat que el vicepresident primer i màxim responsable de l’àrea social del club, Jordi Cardoner, ha donat positiu per coronavirus. Des del club, s’informa que Cardoner, que a l’estiu farà 58 anys, es troba bé i segueix tractament a casa seva, on es troba confinat. No ha necessitat d’hospitalització i ha pogut continuar participant sense cap problema en les reunions telemàtiques que ha fet la junta directiva. També ha continuat en contacte amb els màxims responsables de la Fundació, de la qual també és vicepresident.

Segons ha pogut saber aquest diari, no és Cardoner el primer membre de la junta directiva del Barça que ha patit els efectes del coronavirus. També els han partit la directiva Marta Plana, que ho ha passat en bones condicions de salut, així com Teresa Basilio, que no va acabar sent directiva i és assessora cultural de la junta.

Altres casos confirmats són els del cap dels serveis mèdics, Ramon Canal, i el del doctor de l’handbol, Josep Antoni Gutiérrez. Els dos s’han recuperat bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)