Barça

De Jong: “Puc jugar millor”

Xat. El migcampista holandès es mostra satisfet dels minuts de joc que estava tenint en la seva temporada de debut al FC Barcelona, però assegura que és capaç de rendir a un nivell més alt

En un xat emès des dels mitjans del FC Barcelona, Frenkie de Jong va reconèixer que pot oferir un rendiment millor del que ha ofert en la seva primera temporada com a blaugrana. Quan li van preguntar com s’ha trobat aquest curs, el migcampista holandès va ser clar: “Tot i ser el meu primer any, estic jugant molt i estic content. Ara bé, sé que pot anar millor i que puc jugar millor del que ho he fet fins ara.”

El 3-1 contra el Dortmund, en la Champions League, és el partit preferit dels que ha jugat al Barça, i Ansu Fati, el company que més l’ha sorprès. De Jong, d’altra banda, va explicar que la situació al seu país, on es troba, no és de confinament total: “Pots sortir a fora i, a més, aquests dies està fent molt bon temps. Però intento estar bastant a casa.” El dorsal 21, que es manté en contacte permanent amb Barcelona, assegura que fa el treball que diàriament li fan arribar des del club: “Ens envien programes diaris, i ens preguntem com ha anat. Ens mantenim en forma, no com sempre, però tant com podem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)