Barça

Rousaud no pensa dimitir i nega que demanés la dimissió de Bartomeu

Crisi a la directiva. El vicepresident institucional no vol plegar encara que es quedi com a vocal i està convençut que Bartomeu fa aquest pas per les seves crítiques al tema de les xarxes

Emili Rousaud, un dels directius deslleials assenyalat per Josep Maria Bartomeu, no té pensat presentar la seva dimissió malgrat que el president el degradi i el deixi sense atribucions. El que havia de ser el seu delfí en la candidatura continuista així ho ha afirmat en una entrevista al programa Aquí Cuní de la cadena SER. “ “No he pres la decisió de dimitir ni vull fer-ho. No és el moment per plantejar això en ple confinament. Em va trucar i em va dir que volia fer una remodelació a la junta i tenia recels amb alguns directius, entre ells jo.”, ha dit.

El vicepresident institucional ha censurat amb duresa la gestió feta per Bartomeu en aquest assumpte. “Em sembla poc valent fer això per telèfon i sense avís previ. És millor parlar les coses cara a cara.”. Rousaud va explicar que el president estava molt molest per algunes filtracions acusant-lo a ell de ser un dels que ho feia. “Em va dir que hi havia filtracions que van molestar jugadors i que jo posava en dubte el treball dels executius. Li vaig dir a Bartomeu que jo parlo amb la premsa però no filtro, i mai he criticat als jugadors.”. Ara bé, si que ha reconegut que ho va fer només en una ocasió.

Per Rousaud, tot l’enrenou creat es deriva de la polèmica de les xarxes socials amb l’empresa I3 Ventures. El directiu assegura que no necessita els resultats per saber amb seguretat que les factures es fraccionaven per evitar controls interns. També ha dit que Jaume Masferrer, suspès de sou i feina per aquest assumpte, podria seguir estar fent feina pel club perquè, segons ha assegurat, un directiu ahir va rebre una trucada seva.

Rousaud també ha negat que demanés la dimissió de Bartomeu i que simplement va plantejar la possibilitat d’avançar les eleccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)