Barça

El Barça i els seus treballadors signen l’ERTO

Barça. Només 309 dels 540 treballadors del club es veuran afectats

El FC Barcelona i el seu comitè d’empresa han signat l’acord de tramitació de l’expedient de regulació temporal (ERTO) que l’entitat ha engegat per tal de parar el cop econòmic que suposarà la crisi del coronavirus. Finalment, aquest expedient entrarà en vigor a partir del 14 d’abril i afectarà 309 dels 540 treballadors del club blaugrana.

Les condicions d’aquest ERTO contemplen que els afectats percebin la totalitat del seu salari brut, perquè el club es compromet a complementar la quantitat rebuda per part de l’estat com a subsidi d’atur. A més, el Barça avançarà les pagues extres dels treballadors que ho sol·licitin per tal que puguin fer front a les despeses familiars.

D’altra banda, es considera que l’activitat del club tornarà a la normalitat quinze dies abans que el primer equip de futbol reprengui les competicions. En tot cas, el Barça i el comitè d’empresa han creat una comissió de seguiment de l’ERTO per tal d’avaluar l’evolució de la situació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)