Barça

Incendi Rousaud: “Crec que algú ha ficat la mà a la caixa”

Barça. Nou capítol en la crisi institucional que viu el club blaugrana

Els escàndols al Camp Nou no s’aturen. Ni en dies de festa. Si dijous, ben entrada la nit, es coneixia que sis directius havien presentat la seva dimissió irrevocable a Josep Maria Bartomeu: Emili Rousaud, Enric Tombas, Silvio Elías, Josep Pont, Maria Teixidor i Jordi Calsamiglia, qui lidera a aquest grup, Emili Rousaud, ha llençat greus acusacions aquest matí en una entrevista en el programa El Món a RAC-1. “Sincerament, crec que en aquest cas, algú ha ficat la mà a la caixa. No puc dir noms, n tinc la certesa, però ho crec. No sé a quin nivell, ni si ho sabia el president, però em sembla bastant clar”, ha etzibat.

El ja exvicepresident institucional del club pensa que tota aquesta crisi en la junta directiva del Barça s’origina en l’escàndol de les xarxes socials. “La clau està en la fragmentació de les factures perquè no passin per cap tipus de control i l’auditoria que s’està fent. No podíem mirar cap a un altre costat. Tenia dues parts, una per si era veritat que s’havia desqualificat a certes persones i una altra, la del milió d’euros que es va pagar, que està per veure si era el valor real. El president ens convida a marxar quan està a punt de caure l’informe d’aquesta auditoria”, ha dit Rousaud, que assegura que, pel que sap, només falta, per acabar l’auditoria, fer un parell d’entrevistes, però que les conclusions ja se saben. L’exdirectiu diu que no és casualitat que la majoria de directius als quals Bartomeu va convidar a dimitir formin part de l’àrea financera del club i tinguin responsabilitats en les comissions de control del club. “Jo estava en la comissió d’adjudicacions, que controla els pagaments que van dels 200.000 euros al milió i es van fraccionar les factures perquè no passessin per aquesta comissió. L’auditoria està pràcticament acabada i és un dels motius perquè es decideix prescindir de nosaltres. Tres dels directius als que s’ha convidat a sortir són del comitè de control intern: Elías, Tombas i Pont. Tres de quatre. A més, la comissió delegada està formada per sis membres, tres hem marxat: Tombas, Maria Teixidor, que és la secretària de la junta i jo. Ara, el president en podrà nomenar tres més”.

Rousaud, que en la carta enviada als socis pels sis directius que han plegat, demana eleccions anticipades, creu que Bartomeu esgotarà el seu mandat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)