Barça

Iniesta: “Amb Messi, hauríem d’haver guanyat més Champions”

Barça. En una entrevista a ‘Olé’, el manxec considera que el gran Barça, del qual va formar part, mereixia més títols a Europa

Dos anys exactes després del seu emotiu comiat com a futbolista del FC Barcelona, Andrés Iniesta apareix a les pàgines del diari argentí Olé amb una entrevista en la qual opina que el Barça hauria d’haver estat campió d’Europa més vegades durant l’època daurada que ha viscut, amb Messi com a gran estrella. “Tinc la sensació que havent tingut en Leo tant de temps... Són quatre Champions, però amb l’equip que teníem i comptant amb Messi, segurament alguna més hauríem d’haver guanyat”, diu el manxec.

Iniesta no amaga la seva admiració cap a Messi: “Encara avui, després de tants anys i de tantes coses, em continua sorprenent. Això està a l’abast de molt pocs, de cap altre”, assegura.

Per altre banda, interpel·lat sobre la possibilitat de seure en una banqueta, el migcampista del Vissel Kobe és clar: “Ser entrenador m’agradaria. Almenys intentar-ho quan acabi la meva etapa com a jugador. M’encantaria formar-me com a entrenador, tenir el títol, i provar-ho”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)