Barça

“Jugar a porta tancada va ser horrible”

Barça. Ernesto Valverde recorda com va ser el partit contra la UD Las Palmas de l’1 d’octubre de 2017

“Va ser horrible. No estàvem preparats per jugar aquell partit. Va ser una sorpresa. Potser ara estan tots una mica mentalitzats”. Són paraules d’Ernesto Valverde a Ràdio Marca parlant del partit que va jugar el Barça contra Las Palmas a porta tancada el dia 1 d’octubre de 2017. L’exentrenador del Barça creu que serà estrany jugar a partits a porta tancada quan es reprengui la competició. “Jugar un partit sense públic és estrany, però no ser com serà això de jugar cent partits sense públic. Els primers seran complicats, però després segur que els futbolistes es van acostumant”.

Valverde també ha parlat de com està vivint la pandèmia del coronavirus: “Estàs preocupat per la gent més propera, però ens ha portat coses diferents. Estem vivint una cosa que no ha passat mai i hem d’estar amb la gent que fa feines essencials, a banda del futbol, que és un espectacle”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)