Barça

Koeman: “El meu pare va morir d’una aturada cardíaca; jo vaig tenir molta sort”

Ronald Koeman. L’heroi de Wembley 92 explica per primer cop com va viure l’atac de cor que va patir a principis del mes de maig

Ronald Koeman ha parlat per primera vegada en un mitjà de comunicació des que va patir un problema de cor el passat 3 de maig. L’heroi de Wembley 92 ha explicat com recorda aquella delicada situació que li va tocar viure i que afortunadament va acabar amb final feliç: “Tot va anar molt ràpid. Vaig fer 96 quilòmetres amb bicicleta. Vaig arribar a casa fos i em feia mal el pit. Vaig començar a suar i em vaig posar molt blanc. Afortunadament la meva dona Bartina era a casa. Vam trucar immediatament al 112 i es van prendre mesures oportunes”, ha explicat al programa RTL Beau.

“Vaig patir un atac de cor i vaig haver d’anar a l’hospital amb urgència. L’artèria coronària central estava bloquejada i una altra tenia un estrenyiment.” “El meu pare va morir quan tenia 75 anys d’una aturada cardíaca. És una malaltia familiar. Així que el 19 de març ja tenia una cita, però es va traslladar al 4 de juny a causa del coronavirus. Probablement l’haurien detectat”, explica. “Ara, a posteriori soc conscient de la sort que vaig tenir”, confessa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)