Barça

Bartomeu diu que la crisi de la Covid-19 es veurà reflectida en el mercat de fitxatges

Barça. El president blaugrana participa en un cicle organitzat per la London Bussines School

Josep Maria Bartomeu va participar ahir en el cicle de sessions online de la London Business School, per explicar impacte social i econòmic del Barça arreu del món. El president blaugrana va explicar, en un format d’entrevista, tot el que va més enllà de la vessant futbolística del FC Barcelona i els trets que el converteixen en Més que un club. Bartomeu va fer també una valoració econòmica de les conseqüències de la Covid-19 en el món de l’esport i de la nova realitat dins la indústria derivada d’aquest escenari excepcional. En aquest sentit, va considerar que la crisi es veurà reflectida en el proper mercat de fitxatges, on els clubs veuran afectades les seves transaccions degut a l’important pèrdua d’ingressos.

En la seva intervenció, Josep Maria Bartomeu va explicar també els valors que defineixen la identitat de l’entitat que presideix, fent una menció especial a la Fundació Barça i a tot allò que el converteix en una marca global seguida i admirada arreu del món. També va comentar la particularitat de ser un club propietat dels socis i les seves implicacions en el procés de presa de decisions, assegurant que és un factor positiu i diferenciador. “La llibertat d’expressió i la presa de decisions és un dels principals factors que ens diferencia de la resta de competidors. També per les nostres arrels catalanes i per la manera amb què invertim en altres esports, no només en el futbol, i altres activitats derivades, com és el cas de la Fundació Barça, contribuint a crear un món millor.”

Per altra banda, va recordar l’orgull del club per les seves arrels catalanes, així com les implicacions de pertànyer a una ciutat com Barcelona i el gran impacte que té en l’economia de la ciutat. En l’àmbit esportiu, a més del primer equip de futbol, va destacar el gran paper que juguen la resta d’esports professionals, amb una menció especial per a l’esport femení. “El creixement de l’esport femení és real. Al FC Barcelona, pràcticament el 30% dels nostres socis són dones i hi ha un gran interès en l’esport femení. Fa sis anys que vam impulsar la professionalització del futbol femení i, des de llavors, s’ha experimentat un gran creixement. Estem molt contents perquè, a dia d’avui, el Barça Femení és un equip sostenible i estem creixent amb els ingressos generats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)