Barça

Suárez: “Ens haurem d’acostumar a jugar amb molta calor”

Barça. L’uruguaià reconeix als mitjans del club que, després de superar la lesió, ha treballat amb més prudència

Luis Suárez ha parlat per als mitjans del club. El davanter uruguaià, que s’entrena amb la resta de l’equip amb normalitat, va ser operat el passat mes de gener d’una lesió al menisc extern del genoll dret. Tot fa pensar que estarà disponible per al debut del Barça en el retorn a la competició de lliga, el 13 de juny, a Mallorca. Aquestes han estat les seves manifestacions:

Com es troba?: “Bé, molt bé. M’estic adaptant després del retorn a la feina, ara treballant amb la resta de companys. Òbviament, després d’una lesió costa una mica més i vas amb una mica de por.”

La pandèmia: “M’ha fet perdre’m uns quants partits menys, però això no justifica la difícil situació que estem vivint, amb la desgràcia de totes les morts que hi ha hagut. Ara, de mica en mica, podrem tornar a gaudir de les nostres vides.”

El confinament: “Ha estat complicat amb els nens. Més encara amb les feines diàries de l’escola que han de fer. Però molta gent ho ha passat pitjor. He seguit el dia a dia i he entrenat a casa, de la manera que he pogut.”

El retorn en ple estiu: “No estem acostumats a jugar amb la calor de l’estiu, però ens estem aclimatant. Serà peculiar jugar en estadis sense gent, però mirarem d’adaptar-nos. Ja vam viure una situació simular. Ens centrarem en el futbol per mirar de guanyar la lliga.”

Superar Kubala com a golejador: “Sempre he dit que els rècords i les marques personals venen sols, i que ens hem de centrar a ajudar l’equip. Si puc superar un històric com és Kubala, benvingut sigui. Suposarà que deixaré una bonica petjada en un club tan gran com és el Barcelona.”

La Champions de 2015: “És un dels moments més bonics de la meva carrera. És la única Champions que tinc i vaig poder marcar el 2-1, després d’una jugada d’en Leo. Vaig gaudir d’una nit única, en què celebràvem el triplet. No ho oblidaré mai, va ser increïble”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)