Barça

Suárez: “Em trobo molt bé, gaudint amb els companys”

Barça. Suárez, que està previst que aquest mateix cap de setmana ja pugui rebre l’alta mèdica, creu que se’ls farà estrany jugar amb tanta calor i sense els estadis plens, però vol aquesta lliga

“Ens haurem d’adaptar a jugar amb tanta calor, i fer-ho sense públic serà peculiar. Però intentarem guanyar tots els partits perquè volem conquerir aquesta lliga. És el que tots volem.” Declaració d’intencions del 9 del Barça. La Covid-19 ha deixat Luis Suárez sense copa Amèrica, però li ha a obert de nou la porta de la lliga. L’uruguaià ha passat de poder reaparèixer en el millor dels casos en les tres últimes jornades a poder disputar les últimes onze jornades del campionat. Com va dir dies enrere Eder Sarabia, Suárez “és el fitxatge del confinament”. Mai millor dit.

El charrúa va ser operat del seu genoll dret el dia 12 de gener. Aquella artroscòpia l’apartava quatre mesos dels terrenys de joc. Ara, gairebé cinc mesos després, Suárez està a punt. Ho diuen les sensacions i les imatges dels últims entrenaments, i ho admet també ell: “Em trobo molt bé, adaptant-me als entrenaments amb els companys. El retorn després d’una lesió sempre costa, perquè tens una certa por, però estic gaudint de poder exercitar-me amb els companys”, ha explicat en la seva última entrevista als mitjans oficials del club.

Luis Suárez ha fet un gran treball de recuperació en els últims mesos i la seva presència en el retorn contra el Mallorca és un fet. Son Moix, pròxim destí. Està previst que el jugador rebi l’alta mèdica aquest cap de setmana o a tot estirar a principis de la setmana vinent. Però Suárez viatjarà a Palma. El Barça necessita els seus gols. N’acumula 11, els mateixos que Gerard Moreno (Vila-real), Lucas Pérez (Alavés) i Roger Martí (Llevant), i només Messi (19) i el madridista Karim Benzema (14) n’han marcat més. En l’horitzó immediat, atrapar Kubala i pujar al podi dels tres màxims golejadors de la història del club: “Si hi ha la possibilitat de superar un jugador històric com és Kubala això sempre és benvingut. M’agradaria deixar una empremta maca en un club tan gran com el Barça. Però els rècords o els reptes venen per si sols. Cal centrar-se a ajudar l’equip al màxim”, confessa. Suárez també ha parlat de com ha gestionat anímicament en l’aspecte personal el confinament: “Amb els nens a casa ha estat i és complicat. Però molta gent ho ha passat pitjor.” “Jo he estat entrenant-me des de casa i esperant que poguéssim tornar a exercitar-nos.” “De mica en mica es va normalitzant tot, malgrat la mort de tanta gent. Ara ja podem gaudir una mica més i els nens poden sortir a passejar.”

VALORACIONS

El retorn després d’una lesió sempre costa, perquè tens una certa por, però estic bé, entrenant-me bé
Un repte com el de superar un jugador històric com Kubala sempre és benvingut. M’agradaria deixar una empremta maca en un club tan gran com el Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)