Barça

Acabar la lliga amb aficionats

Espanyol. Està elaborant un protocol d’accés a l’estadi per possibilitar el retorn dels seus seguidors abans d’acabar la lliga. L’entregarà a les autoritats a la recerca de la seva validació

El clubs estan cercant alternatives per acabar la lliga amb públic. Las Palmas, a segona divisió, és el primer que s’ha pronunciat, en boca del seu president, a obrir aquesta via. El Celta de Vigo va en la mateixa direcció i demana a la Xunta poder jugar amb el 30% de la capacitat de Balaídos.

L’Espanyol no es vol ni es pot quedar enrere i ja treballa en un protocol de seguretat per permetre la presència d’aficionats al RCDE Stadium. Les mesures proposades pel club tindran en compte les limitacions de la capacitat i de distància social marcades per la pandèmia del coronavirus. La intenció del club es poder fer-ho el més aviat possible. A més a més, la situació classificatòria del club, a sis punts de la permanència, combinada amb els sis partits que li resten a casa, pot ser decisiu per aconseguir la salvació. Tot i això, les autoritats han de validar aquest protocol, un cop estigui redactat. L’aspiració de l’entitat és finalitzar aquest curs amb públic a l’estadi si es donen les circumstàncies adequades. No obstant això, el CSD ha deixar clar que si es dona el cas haurà de ser en tots els camps per no adulterar la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)