Barça

Messi continua al marge

Barça. L’argentí té una petita contractura en el quàdriceps de la cama dreta i està fent treball específic en el gimnàs. L’objectiu és que arribi a temps al duel de Son Moix d’aquí a vuit dies

Leo Messi segueix al marge del grup i aquest matí, després del dia de descans d’ahir, tampoc s’ha entrenat sobre la gespa amb la resta dels companys. És el segon entrenament en el qual l’argentí no participa aquesta setmana. Dimecres van saltar les alarmes quan va romandre en el gimnàs de la Ciutat Esportiva. De nou, avui, per segona vegada consecutiva, s’ha repetit la mateixa imatge i la preocupació va en augment. Cal recordar que des del club van restar importància a la seva absència en la sessió del dimecres. La versió oficial és que el davanter argentí es va exercitar en el gimnàs per a fer un treball de prevenció. Avui l’escena s’ha tornat a repetir a una setmana i un dia que el Barça torni a competir en lliga davant el Mallorca a Son Moix. TV3 va informar dimecres que l’argentí patia molèsties en l’abductor de la cama dreta. Després de la sessió, el Barça ha informat que “Messi té una petita contractura en el quàdriceps de la cama dreta. Aquest divendres ha fet treball específic per a evitar riscos perquè queden vuit dies per al primer compromís de Lliga. En els pròxims dies està previst que torni a treballar amb el grup”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)