Barça

Insisteixen que Messi no tindrà cap problema per jugar a Mallorca

Contratemps. L’argentí es va quedar ahir per segon dia consecutiu al gimnàs amb una petita contractura al quàdriceps de la cama dreta

Lionel Messi tampoc es va entrenar ahir amb els seus companys. L’argentí es va quedar al gimnàs fent tractament i el club, ahir sí, va reconèixer que té una petita contractura en el quàdriceps de la cama dreta. Tant des del club com des de l’entorn del jugador indiquen que no hauria de tenir cap problema per jugar dissabte de la setmana vinent a Son Moix contra el Mallorca en el retorn del Barça a la lliga després de tres mesos d’aturada per culpa de la crisi del coronavirus. Hi afegeixen que dilluns ja s’entrenarà amb el grup, si és que no ho fa abans.

Messi va caure lesionat en l’última part de l’entrenament de dimarts, quan va topar amb un company, un xoc que li va provocar dolor. Dimecres es va quedar al gimnàs i, com va descobrir TV3, se li van fer proves que van confirmar aquest petit contratemps. Dijous, com tot l’equip, va descansar, tot i que un recuperador del club va anar fins a casa seva per fer-li tractament.

Ahir es va tornar a quedar al gimnàs fent feina de recuperació. Ho va fer amb la companyia d’Ansu Fati, que s’està cuidant d’unes molèsties als tendons rotulians que no l’han deixat entrenar-se amb normalitat durant tota la setmana.

La totalitat dels jugadors, i també els membres del cos tècnic, van passar ahir per quarta vegada controls de coronavirus. El retorn de la competició ja és a prop.

Avui, al Camp Nou

Els homes de Quique Setién tornaran a entrenar-se aquest matí, a dos quarts de deu, per evitar les altes temperatures. Ho faran en un escenari poc habitual. Deixaran el camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i es traslladaran al Camp Nou. Fa tres mesos que no trepitgen la seva gespa, des de l’últim partit contra la Real Sociedad, que va acabar amb un triomf per la mínima, gol de Messi de penal, que va permetre als blaugrana, combinat amb la derrota del Real Madrid contra el Betis, recuperar el lideratge de la lliga.

Setién ha considerat que aquest entrenament ajudarà els seus homes a habituar-se a la gespa del Camp Nou, després de tres mesos entrenant-se primer a casa i ja després a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)