Barça

“Entenc que en cada club hi ha escales i jerarquies”

Quique Setién. El tècnic del Barça no entra a valorar el futur de Leo Messi a partir del 2021 ni el seu, malgrat que una ensopegada a Vila-real complicaria molt més la seva situació personal

La cantarella del poder del vestidor del FC Barcelona, i en especial de Leo Messi, ho impregna tot. Perquè pot estar relacionat amb la continuïtat de l’argentí a partir del 2021, fart que se li atribueixi un poder que ell diu que no té, com per la de Setién, amb alguna situació tensa amb els pesos pesants i canvis en la seva manera de fer i pensar, la suplència de Griezmann o el fet que Luis Suárez ho jugui pràcticament tot. La força del vestidor blaugrana és molt gran però Setién assegura que a ell no l’ha condicionat malgrat la seva fama de tècnic disposat a morir amb les seves idees. “Entenc que a cada club hi ha escales i jerarquies, això són coses que es guanyen amb el temps a còpia de tenir un rendiment extraordinari. A mi no m’han impedit res, m’han ajudat a prendre decisions”, va assenyalar. Ara bé, sí que va admetre que algunes de les coses que ha fet fins ara les hauria fet diferent tot i que prefereix no donar-hi “gaires voltes”.

Aquesta setmana la seva continuïtat ha estat en dubte i fins i tot la plana major esportiva del club es va desplaçar a casa seva per donar-li suport. Setién no va percebre en cap moment que perillés el seu cap però també sap perfectament que els resultats marcaran el seu futur. “Aquesta situació no la podem controlar. Això és el circ en el qual estem ficats i ho acceptem. No em desgasto ni un minut a escoltar ni llegir. Jo he d’estar centrat en el que he d’estar.” Del futur de Messi, tampoc es va mostrar excessivament preocupat malgrat que algunes informacions assenyalen que s’han aturat les negociacions per renovar-lo més enllà del 2021. “Jo veig bé Leo. Tota la resta són especulacions. Jo ni entro ni surto, jo el veig bé entrenant-se”, va afirmar.

Complicada també és la situació de Griezmann, suplent en tres dels últims quatre partits i que contra l’Atlético va entrar al camp per jugar només l’afegit. El tècnic va destacar-ne la professionalitat i actitud però va recordar que no és indiscutible i que no poden jugar tots alhora. “Jo he parlat de jerarquies, però mai de ser indiscutibles. Evidentment Griezmann és un gran jugador per al club i per a l’equip. Quan ha jugat Griezmann m’heu preguntat per Ansu, i a l’inrevés. No poden jugar tots. No soc capritxós i tinc en compte la jerarquia i la importància dels jugadors, però no tots podran jugar. És el normal i passa en tots els equips. És una decisió que he d’assumir jo i responsabilitzar-me’n.” Qui sí que ha fet mèrits per jugar és Riqui Puig, que es va endur els elogis de Setién. “Ha fet un pas molt important i s’ha guanyat la continuïtat en aquests partits. Li he dit que no es quedi amb el que ha fet i és perfectament conscient de l’oportunitat que té.”

Finalment, el tècnic del Barça va recordar que encara tenen “vida” malgrat la distància amb el Madrid i va admetre que el duel contra el Vila-real serà molt complicat perquè és un dels equips que ha tornat més en forma a la competició.

LA FRASE

Griezmann és un gran jugador per al club i per a l’equip. Quan ha jugat m’heu preguntat per Ansu, i a l’inrevés. No poden jugar tots
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)