Barça

Xavi renova amb l’Al-Sadd i s’espera a les eleccions

Barça. El tècnic català, que tornava a sonar amb força per relevar Setién a la banqueta, s’esperarà a que se celebrin les eleccions al club blaugrana

Xavi Hernández seguirà una temporada més dirigint l’Al-Sadd i adquirint experiència a la banqueta abans de plantejar-se tornar al FC Barcelona. El club catarí ha anunciat aquest diumenge la renovació del tècnic terrassenc fins al final de la temporada 2020-2021. El nom de Xavi havia tornat a sonar amb força aquesta setmana per si Quique Setién finalment no continua però sembla ser que ha optat per esperar-se a tornar al Barça després de les eleccions a la presidència del club, previstes per l’estiu del 2021. El futur candidat, Víctor Font, ja ha dit en més d’una ocasió que compta amb ell perquè encapçali el projecte esportiu. Xavi, però, segur que serà cobejat per diversos candidats.

Quan la directiva actual va decidir prescindir de Valverde, Òscar Grau i Abidal ja el van temptejar però Xavi va preferir esperar. En qualsevol cas, si Setién acaba marxant no es pot descartar que Xavi estigui en la llista de possibles substituts perquè tindria una clàusula escapatòria per si el Barça el truca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)