Barça

“El VAR només afavoreix un equip”

Bartomeu. El president alça la veu pel que entén que és una injustícia, ratifica Setién i recorda que Messi vol acabar en el Barça

Josep Maria Bartomeu va voler parlar després del brillant triomf del Barça a Vila-real i va protestar per les decisions arbitrals de les últimes jornades a partir de la intervenció del VAR. “Aquesta és la millor lliga del món i el VAR no està a l’altura. Això repercuteix en alguns resultats. Sembla que el VAR afavoreix sempre el mateix equip. Hi ha hagut molts partits en què no ha estat equitatiu i ha afavorit un equip”, va etzibar el president blaugrana, després de ser interrogat, a Movistar Plus, sobre el partit del Real Madrid. Sobre Quique Setién, Bartomeu va ser molt clar: “Sé que hi ha rumors... És fals, té la nostra confiança. Ara queden quatre partits, esperem que ensopegui el líder, i després tenim la Champions League.” També va ser taxatiu el màxim mandatari del Barça en ser interrogat per la renovació de Leo Messi: “No donaré detalls, però sí recordaré que Messi ha dit moltes vegades que vol acabar la seva carrera en el Barça. Mantenim negociacions amb molts jugadors, però, repeteixo, no en donaré detalls. Estem centrats en la competició.”

Quant al bon partit que acabava de fer el Barça contra el Vila-real, Josep Maria Bartomeu no va dissimular la seva alegria. “Mereixíem una victòria com aquesta, podem estar contents. Hem vist un Barça dinàmic, que ha creat moltes oportunitats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)