Barça

Presentada l’auditoria sobre el Barçagate

Barça. Les conclusions diuen que no es va pagar un preu fora de mercat, que ningú de la junta va encarregar erosionar a jugadors o opositors i que els membres de la directiva n’estaven informats de la contractació d’I3 Ventures

Després d’una reunió de la junta directiva, el FC Barcelona ha presentat en roda de premsa els resultats de l’auditoria que va encarregar a Pricewaterhousecoppers (PwC) per esbrinar que havia passat amb la contractació de l’empresa I3 Ventures per monitoritzar les xarxes socials. L’encàrrec és del 19 de febrer, dies després que la Cadena Ser informés que aquesta empresa estava utilitzant comptes falses per erosionar la imatge de jugadors, exjugadors i opositors de la junta directiva. La polèmica va provocar que alguns directius demanessin responsabilitats i que s’apartés de les seves funcions a Jaume Masferrer, assessor del president, Josep Maria Bartomeu, com a màxim responsable de la contractació de l’empresa. Alguns directius van acabar dimitint i un d’ells, Emili Rousaud, va insinuar que algú “havia posat la mà a la caixa”, explicant que s’havia pagat una quantitat fora de mercat pels serveis contractats i que s’havien fracturat els pagaments perquè la contractació no hagués de passar per la comissió delegada.

Les conclusions de l’auditoria, presentada pel portaveu del club, Josep Vives, i el cap dels serveis jurídics, Romà Gómez Ponti, diuen que des de la junta directiva no es va ordenar erosionar ningú, que no ha hagut administració deslleial i que els preus pagats no estaven fora del mercat, tot i que algunes de les feines encarregades no es van acabar, raó per la qual el Barça ha decidit demanar que s’acabin,

També conclou l’auditoria que la contractació no va complir els protocols d’aprovació interns del club, però que els membres de la junta directiva estaven informats de la contractació perquè els executius ho van explicar en un parell de reunions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)