Barça

Quique Setién

Entrenador del FC Barcelona

“El VAR no s’està usant de manera unificada”

El dia abans del derbi més desigual, contra un Espanyol condemnat a baixar a segona si empata o perd, Quique Setién es va reivindicar davant la premsa. El tècnic càntabre considera que el seu Barça ha fet un bon joc, tot i els tres empats que l’han deixat a quatre punts del Real Madrid quan només queden quatre jornades per al final de lliga. “Hi ha hagut uns quants partits en què no hem marcat però ho hem fet tan bé com contra el Vila-real. La primera mitja hora de Sevilla i la primera de Vigo, per exemple, van ser molt bones i mereixíem un resultat millor. Hem fet moltes coses bé, sé que la premsa només es fixa en el resultat. No em convencereu, però, que hem estat malament”, va etzibar en una de les respostes.

Quant a la seva continuïtat al Barça, que Josep Maria Bartomeu havia insinuat hores abans, en els micròfons de Rac-1 i Catalunya Ràdio, va ser prudent: “No tenia la sensació que les coses podien canviar. Tinc superat des de fa temps el circ del futbol, em limito a fer la meva feina. Tinc constància que el club està content amb mi.” I sobre el partit d’aquesta nit, va avisar de les dificultats que tenen els derbis: “No tenen res a veure amb el moment que passi cada equip, ni amb la classificació. La importància per a molts dels jugadors que hi participen és enorme.” De l’Espanyol, cuer i amb un peu i mig a segona, Setién no en va voler fer sang. “No és el Barça qui enviarà a segona l’Espanyol. Ha estat un procés de tota la temporada.” Sí que es va pronunciar, com el seu president, sobre l’ús del VAR des de la represa de la lliga. “Hi ha situacions al voltant del VAR que ens estranyen a tots. Crec que no s’està usant de manera unificada. Si hi ha un contacte, s’ha de revisar en tots els casos. Després, cadascú ho interpreta a la seva manera.” En canvi, no va ser clar en la resposta quan se li va preguntar si el Real Madrid guanyarà la lliga gràcies al VAR: “De vegades les decisions dels àrbitres afavoreixen un equip o un altre. Ha passat tota la vida i seguirà passant.”

Setién, en tot cas, va deixar clar que no llança la tovallola en la lluita per la lliga. “Si encara hi crec? La realitat i les matemàtiques demostren que s’hi pot creure. S’ha de conservar l’esperança fins a l’últim dia, mantenir la bona línia, fins i tot sense mirar el que fa el nostre rival i, si no guanyem aquest títol, que la bona evolució ens valgui per a la Champions.”

L’ESPANYOL

“No és el Barça qui els farà baixar a segona. És un procés de tota la temporada”

EL JOC DE L’EQUIP

“La premsa només es fixa en el resultat, però hem fet moltes coses bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)