Barça

Quique Setién

Tècnic del FC Barcelona

“No esperàvem que l’Espanyol jugués així”

Després del derbi, Quique Setién reconeixia que el triomf mínim del seu equip havia estat més pràctic que brillant. “No hem fet un gran partit. La defensa de l’Espanyol, molt intensa, ens ha dificultat molt la feina i no hem trobat espais, ni hem estat precisos”, va comentar. Sobre l’encaix de Griezmann amb Messi i Suárez, el tècnic càntabre va tornar a dir que el dibuix tàctic que va proposar a Vila-real i en el derbi pot canviar en el que resta de temporada: “Busquem solucions des que hem arribat a l’equip. Avui no esperàvem que l’Espanyol jugués així. No hem fet el partit de Vila-real, on vam trobar amb mes claredat el trident. En tot cas, el rombe al mig del camp és només una possibilitat. Podem optar per altres fórmules.”

Quant a les expulsions, Setién va escombrar cap a casa: “En la d’Ansu Fati, he vist que arribava a la pilota. No sé què ha passat. En la de Pol Lozano sí que he vist que ha estat una entrada força seriosa. Les dues expulsions han generat espais, per a ells i per a nosaltres.”

Per la seva banda, Luis Suárez, l’autor de l’únic gol del partit, reconeixia la bona feina de l’Espanyol i justificava el discret partit del seu equip pel cansament acumulat. “Sabíem la dificultat que tindria el partit. Veníem d’un duel amb un gran desgast, a Vila-real, i s’ha notat. L’important, però, és que hem guanyat i seguim sumant”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)