Barça

Bartomeu: “Messi renovarà segur”

Barça. El president Josep Maria Bartomeu ha repassat tots els temes de l’actualitat blaugrana en una entrevista a TV3

El president del Barça Josep Maria Bartomeu ha estat en directe aquesta nit en una entrevista a TV3, al programa Onze. Aquestes han estat algunes de les seves reflexions més interessants:

Sobre les opcions en la lliga

Sempre hi són les opcions. Que l’equip no abaixi els braços és sinònim de l’ambició que té aquest equip.

El VAR i les ajudes al Real Madrid

El VAR no ens pot servir d’excusa. Hem tingut ensopegades. Però sí que pensem que l’aplicació del VAR hauria d’estar a l’alçada que es mereix LaLiga. Hi ha hagut un rival que ha sortit clarament afavorit. No és una acusació. És un fet. La gestió del VAR cal revisar-la. Estem a favor de les noves tecnologies, però creiem que hi ha protocols que s’han de revisar. Volem que aquest protocols siguin més clars.

La continuïtat de Setién

Quique Setién té contracte i té el repte de la Champions. A l’agost serà ell l’entrenador quan torni la Champions. La nostra voluntat és acabar sempre els contractes i ara mateix el que volem és que també sigui l’entrenador la temporada vinent.

El final de Valverde

Amb Valverde hi havia un cansament. L’equip necessitava un nou impuls. Però és cert que el final de Valverde no és el que m’hauria agradat.

La Champions

El Barça sempre que ha guanyat una Champions sempre ha tingut rivals complicats. Primer cal superar l’eliminatòria contra el Nàpols que no serà fàcil i després ja veurem.

El descens de categoria de l’Espanyol

M’agradaria que el futbol català tingués el màxim d’equips catalans possibles.

Sobre Neymar

Neymar és jugador del PSG. I el PSG no crec que posi un jugador com aquest al mercat.

L’interès per Lautaro

Amb l’Inter vam parlar fa setmanes sobre Lautaro, però actualment no hi ha converses. Serà un mercat especial per la situació que tots coneixem.

La renovació de Leo Messi

Hi ha un pla econòmic i la renovació de Leo Messi encaixa dins aquest pla. Una altra cosa són nous fitxatges de les quantitats altíssimes que parlàvem abans. Amb Messi, n’hem parlat, hi estem parlant i en seguirem parlant. El renovarem segur. No tinc cap dubte que Messi continuarà al Barça. La meva relació amb els jugadors és molt fluïda i amb Messi també.

Sobre Pau Gasol

Pau Gasol és un gran jugador, és ambaixador del Barça però el Barça no pot pagar-lo.

El Barçagate

Estem analitzant l’informe. El nom Barçagate no m’agrada gens. Prefereixo anomenar-lo el tema de les xarxes. L’auditoria ha conclòs que ningú ha posat la mà a la caixa i que ningú de la junta ha mirat de malmetre la imatge de cap jugador. El seguiment de les xarxes el fem des de fa dos anys. Els auditors van parlar amb moltíssims empleats i aquí ningú va donar instruccions d’embrutar la imatge de ningú.

El Gamper 2020

Jugarem el Gamper. Serà el setembre. Ens agradaria que els socis puguessin venir a l’estadi, i si no és així Barça TV l’oferirà en obert. Encara no tenim el rival.

Sobre l’Espai Barça

La pandèmia ens ha desfet tot el calendari d’obres amb l’Espai Barça. Altres clubs tenen estadis molt moderns i el Barça no pot deixar escapar aquest tren.

Eleccions del 2021

Les eleccions m’agradaria que fossin al juny de l’any que ve. Actualment ningú de la junta m’ha transmès que vulgui agafar el relleu. Espero que hi hagi molts candidats i molta diversitat de programes i qui guanyi que intenti deixar el club millor del que l’ha trobat que sempre hauria de ser el repte de qualsevol president.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)