Barça

Presenten la samarreta 2020/21

Nova samarreta. El Barça ha posat avui a la venda la nova equipació de la temporada vinent, inspirada a nivell de disseny en el Barça de la dècada dels anys 20

El Barça ha presentat avui de forma oficial la seva nova samarreta per a la temporada 2020/21. La nova equipació està a la venda ja des d’avui mateix a les Barça Store del Camp Nou (també online), Passeig de Gràcia, La Roca Village i Canaletes. I properament ho estaran a les botigues de l’Aeroport de Barcelona (T1 i T2), que obriran en les pròximes setmanes.

La nova samarreta recupera les seves tradicionals ratlles verticals, però incorpora el daurat com a element distintiu. Les franges blaugrana estan delimitades a cada costat per fines franges daurades, que evoquen el disseny que presentava l’escut del club que lluïen les samarretes amb què el Barça va competir al llarg de la dècada dels anys 20. Un altre element que destaca en aquest nou disseny és que es presenta amb coll rodó també amb un rivet daurat, mentre que la senyera se situa al dors, just a sota. L’equipació es completa amb uns pantalons blaus, que als laterals porten una franja vertical de color grana, també amb un rivet daurat, i unes mitgetes a ratlles horitzontals que reprodueixen la trama de la samarreta. La primera samarreta es posa a la venda tant amb el logo de Rakuten a la part frontal i amb Beko a la màniga esquerra, com amb el logo de Stanley, patrocinadors principals de l’equip masculí i femení respectivament.

Sostenible

Per a la producció de la samarreta i els pantalons d’aquesta equipació s’ha utilitzat polièster 100% reciclat, obtingut a partir d’ampolles de plàstic reciclades que es fonen per tal d’obtenir un fil molt fi. D’aquesta manera, s’obté un teixit que permet el millor rendiment en la pràctica esportiva i un menor impacte en el medi ambient.

Preu

Els aficionats culers podran trobar la samarreta corresponent a la línia Match, que és la que utilitzen els jugadors en competició i que té un preu de 139,99 €. Aquest model es caracteritza per l’ús de tecnologia Vaporknit, un teixit lleuger i d’alt rendiment amb una gran elasticitat que contribueix a millorar la mobilitat, i compta amb una transpirabilitat elevada. Pel que fa a les referències de la línia Stadium, amb preus que van des dels 59,99 € fins a 89,99 €, el FC Barcelona comunicarà pròximament quan es posaran a la venda. A causa d’un problema tècnic aquests models es van retirar de la distribució que controla el FC Barcelona, i un cop es resolgui el problema el club informarà sobre quan estaran disponibles aquestes referències a les seves botigues i canals de venda habituals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)