Barça

“Jo em veig aquí la temporada vinent”

Barça. Quique Setién parla en roda de premsa abans del partit contra l’Osasuna

L’entrenador del Barça, Quique Setién, ha comparegut davant els mitjans de comunicació abans del partit contra l’Osasuna. Demà, el Real Madrid pot ser proclamat campió de lliga. Aquestes són les reflexions del tècnic blaugrana:

Osasuna: “Tractarem de mantenir la nostra exigència màxima competitiva i tractarem de guanyar pel que pugui passar. També ho farem a Vitòria. Encara que no tinguem opcions, ens exigirem el màxim. Juguem contra un equip que ha fet una temporada excel·lent i que ha complert ja els seus objectius”.

Luis Suárez fa autocrítica: “És la seva opinió. No està encara la lliga perduda, però és cert que està molt difícil. Ha de punxar dues vegades un equip que ho ha guanyat tot. Aquí està el seu mèrit. És més que demèrit nostre. És cert que ens hem deixat tres empats, però és obvi que han fet bé les coses i que nosaltres lluitarem fins el final”.

Messi, nivell físic: “Necessiten fer descansar molts jugadors. Tot el món va perdent espurna, però ja hem parlat molt d’aquest tema”.

Responsable de perdre la lliga: “Assumeixo la meva part de responsabilitat, però no tot és responsabilitat meva. Quan busques un culpable, sempre mires a l’entrenador, però tampoc crec que hagi fet tan malament les coses per empatar tres partits. Jo li donaria més mèrit al Real Madrid que ho ha guanyat tot”.

Plantilla curta: “No he dit que estem cansats. És cert que no hem pogut rotar molt. Hem perdut un jugador del mig del camp set partits. A Valladolid ens va faltar frescor, però perquè era el segon partits en menys de 72 hores, amb un viatge i contra un rival que sí que havia rotat”.

De Jong: “Està en molt bona disposició, amb el problema oblidat i ja està a disposició de l’equip”.

Piqué i el codi intern: “No l’he llegit, però crec que no consta el wind surf”.

Continuïtat: “Parla el president, no tinc res a dir. Jo em veig entrenant aquí la temporada vinent. Potser no aconsegueixes els objectius, però hi ha un treball fet i el que s’ha de valorar és la feina feta, més enllà dels resultats”.

Fora de casa: “Parlant de la nostra etapa, crec que tant a casa com fora, hi ha hagut partits que podríem haver resolt amb tranquil·litat i no ho hem fet. Hem patit en molts partits i no era necessari. Un partit equilibrat va ser el de l’Atlético de Madrid. En d’altres, hauríem d’haver resolt abans perquè hem tingut oportunitats per fer-ho. No estic del tot satisfet pel que fa a la continuïtat. Hauríem d’haver estat més encertats en molts partits en les primeres parts”.

Planificació: “Jo participo i comento. També amb els responsables de l’àrea econòmica, que són els que han de donar el vistiplau als diners que s’han de gastar”.

Messi: “És un futbolista d’un nivell estratosfèric. És cert que potser aquesta temporada no està en els registres d’altres, però els gols que no ha marcat els supleix amb assistències”. Arturo Vidal. “Ha jugat més del 50% des que nosaltres som aquí. Transmet energia, positivisme i fa molt bé les coses. Ens dona arribada, amenaça permanent i treball”.

Arthur: “Torna a la llista i tindrà opcions si és imprescindible i necessari”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)