Barça

Laporta tem per Messi

Parla l’expresident. Creu que l’actual junta no està enfocant bé la continuïtat de l’argentí i recomana a Xavi Hernández que no torni com a entrenador amb aquesta directiva

Lionel Messi acaba el contracte amb el Barça l’any 2021. L’actual president, Josep Maria Bartomeu, ha repetit en les seves últimes aparicions que l’argentí renovarà i acabarà la seva carrera al club, tot i els dubtes que sembla que té ara el de Rosario sobre la seva continuïtat. L’expresident Joan Laporta té cert temor a un adeu de Messi. Creu que l’actual junta directiva no està portant bé la negociació amb l’argentí. “La continuïtat de Messi és motiu de preocupació. Per això estem vigilant. Leo és un jugador encara amb molt recorregut a can Barça. S’han de crear les condicions adequades perquè continuï, es trobi bé i pugui durar uns quants anys més. Vull que Messi hi sigui el 2021, però estic preocupat. Em fa por que alguna decisió d’aquesta junta pugui portar a una decisió irreversible. Veig com s’està movent la junta i no crec que vagin pel bon camí.” Paraules de Laporta en un acte solidari: l’entrega dels diners recaptats per la venda de mascaretes per part de Maskplus a l’hospital infantil Sant Joan de Déu de Barcelona per a la investigació del càncer infantil.

L’expresident ha reconegut que cada vegada té més ganes de presentar-se a les eleccions, tot i no tenir-ho encara decidit, i ha insistit que l’actual directiva “no es treu del cap l’obsessió per mirar de perjudicar la meva imatge”. Bartomeu va indicar diumenge passat que preveu les eleccions per al mes de juny de l’any vinent. Fins al moment, han confirmat la seva participació: Víctor Font, Lluís Fernández Alà i Jordi Farré. S’ho pensen altres socis com ara el mateix Laporta, Toni Freixa, Jordi Roche, Agustí Benedito, Emili Rousaud i Xavi Vilajoana.

En relació amb la crisi de les xarxes socials que va provocar la dimissió de sis directius, i la posterior auditoria feta pública per la junta directiva, Laporta creu que “no és el Barçagate, és el Bartogate”, i també recomana a Xavi que no fitxi aquest estiu pel Barça com a entrenador. “Jo, si fos Xavi, no tornaria amb aquesta junta.” També dubta que el Barça estigui millor ara que el 2010, com va dir Bartomeu. “Era la referència mundial. Li queda un any i espero que ho aconsegueixi, però ho dubto.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)