Barça

L’informe que Salut ha enviat a la UEFA i al Barça

En l’informe que la Conseller de Salut ha enviat al Barça i a la UEFA i al que L’Esportiu ha pogut accedir és molt clar al respecte de la petició del màxim organisme del futbol europeu. Deixen clar d’inici que Barcelona avui en dia és una destinació segura pels que hi viuen i pels que hi arriben de viatge perquè s’han implementat totes les mesures necessàries per contenir la pandèmia del coronavirus. També asseguren que tenen un sistema per rastrejar els casos que van apareixent i destaquen que els nous positius ja estan decreixent.

Per això, el govern de Catalunya i les seves autoritats sanitàries no veuen cap problema perquè es pugui jugar el partit el dia 8 d’agost al Camp Nou a porta tancada, tal i com està previst, i complint totes les normatives del protocol de retorn a la competició exigides per la UEFA. En l’informe, la conselleria de Salut es posa a la seva disposició per qualsevol dubte o informació addicional que requerissin. L’informe va signat per Josep Maria Argimon, el secretari de salut pública.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)