Barça

Busquets: “La situació amb Arthur ha estat difícil”

Barça. El migcampista, sancionat contra el Nàpols, diu la seva sobre el partit i l’actualitat de l’equip

Sergio Busquets està sancionat i no podrà jugar demà contra el Nàpols, però el segon capità ha dit la seva.

NÀPOLS: “Hem tingut dies per treballar i preparar el partit, anirem a fer gols a l’atac i ser fidels a la nostra filosofia i segur que anirà bé. Ens ha beneficiat poder entrenar més. Potser no tenim ritme de partit, però hem pogut millorar en moltes coses”.

REUNIÓ MESSI-SETIÉN: “Tot el que es parla al vestidor per millorar és benvingut. Aquestes setmanes de descans i entrenament ens han anat bé per preparar bé el partit. Tenim moltes ganes de passar i jugar a Portugal la final a vuit”.

SETIÉN: “La seva continuïtat és una decisió del club. Si segueix serà un bon senyal per a tots. Voldrà dir que hem fet un bon paper i que potser hem guanyat la Champions”.

ARTHUR: “Ha estat una situació difícil, va ser una sorpresa que no tornés, però els únics que saben la veritat són el jugador i el club. Ha estat una situació atípica per com està sent el mercat. Ara sabem que tornarà i el que volem és que hi hagi poc soroll i ells arribin a una solució que sigui la millor per a tots”.

ROMA I LIVERPOOL: “Ens hem centrat en el partit del Nàpols, no volem pensar en el que vam fer, ni en les coses bones, ni en les dolentes”.

RIQUI PUIG: “Encara que tingui vint anys, està més que preparat. Ha de ser un jugador d’equip i anar guanyant experiència per ser molt millor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)