Barça

Sergio Busquets fa de capità

Champions. Tot i estar sancionat per al partit d’aquesta nit, el de Badia va donar la cara. Confessa que la situació que s’ha viscut amb Arthur ha estat difícil i també que la xerrada entre Messi i Setién va ser bona per a l’equip

Tot i estar sancionat, Sergio Busquets va voler exercir de segon capità abans del decisiu partit contra el Nàpols. El de Badia no va tenir problemes per parlar de la situació d’Arthur, de retorn a Barcelona per mirar de resoldre el seu contracte amb el club després de declarar-se en rebel·lia. “Ha estat una situació difícil, va ser una sorpresa que no tornés, però els únics que saben la veritat són el jugador i el club. Ara sabem que tornarà i el que volem és que hi hagi poc soroll i que arribin a una solució que sigui bona per a tothom”, va dir Busquets, que no va entrar a valorar la possible continuïtat de Setién a la banqueta. “La seva continuïtat és una decisió del club. Si continua serà un bon senyal. Voldrà dir que hem fet un bon paper i que potser hem guanyat la Champions”.

Busquets sí que creu que la reunió que van mantenir el tècnic i Messi abans d’acabar la lliga va ser bona per a l’equip. “Tot el que es parla al vestidor per millorar és benvingut. Aquestes setmanes de descans i entrenaments ens han anat bé per preparar bé el partit. Tenim moltes ganes de passar i jugar a Portugal la final a vuit. Anirem a fer gols, a l’atac i serem fidels a la nostra filosofia i segur que anirà bé. Ens ha beneficiat poder entrenar-nos més. Potser no tenim ritme de partit, però hem pogut millorar en moltes coses”, va dir sobre el partit d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)