Barça

Quique Setién

Entrenador del FC Barcelona

“El Bayern és un gran equip, com nosaltres”

Optimisme en les primeres paraules de Quique Setién després del triomf contra el Nàpols, que deixa el seu Barça en els quarts de final de la Champions League: “Buscàvem fer el primer pas i afrontar la resta de partits a la Champions amb la mateixa il·lusió que aquest. Crec que hem estat bé i que ens hem merescut la victòria.” El càntabre, que sempre podrà dir que va guanyar en el seu debut europeu al Camp Nou com a entrenador del FC Barcelona, va reconèixer el domini del Nàpols en l’arrencada del partit. “En els primers minuts ens han compromès, són un gran equip. No és fàcil el que hem fet: hem hagut de defensar amb una gran exigència. Afortunadament, ens hem sobreposat i hem controlat perfectament la primera part. En la segona, ells han guanyat espai, però no ens han generat perill”, va comentar.

Sobre l’estat físic de Messi, que va rebre un fort cop en el penal de Koulibaly, el tècnic va tenir paraules tranquil·litzadores: “L’he vist bastant bé, té un cop fort però suposo que no tindrà cap problema.” Parlant del rival en els quarts, el Bayern de Munic, Setién no es va arronsar: “Crec que tots els rivals són molt complicats. És cert que han fet set gols al Chelsea i que són un gran equip, però nosaltres també.” Sobre Arthur no va voler dir res més: “És una situació ja parlada.” De Gattuso, en canvi, va assegurar que n’és un admirador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)