Barça

Un positiu per covid-19 al Barça

A Barcelona. L’encomanat és un dels nou jugadors que estaven a punt d’iniciar la pretemporada i que no ha tingut cap contacte amb l’expedició que es desplaça a Portugal

Un dels nou jugadors que estaven a punt de començar la pretemporada amb el Barça ha donat positiu en els tests PCR per Coronavirus. El conjunt blaugrana ha comunicat que l’encomanat no té símptomes, es troba bé i està aïllat a casa seva.

El jugador no ha estat en contacte amb cap membre de l’expedició blaugrana que té previst viatjar a Lisboa demà per disputar la fase final de la Champions, segons el club. En aquest cas, tots els jugadors i el cos tècnic han donat negatiu tot i que dijous, a Lisboa, passaran un altre control.

Els nou jugadors que s’han incorporat per fer la pretemporada són Aleñá, Rafinha, Trincao, Pedri, Miranda, Busquets, Wague, Matheus i Todibo. La previsió és que tots els jugadors que hagin donat negatiu passin les revisions mèdiques corresponents i comencin els entrenaments demà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)