Barça

“Jo m’he fet la maleta fins al dia 23 i hi porto la Play”

Champions. Antoine Griezmann es mostra optimista abans del partit contra el Bayern de Munic i creu que la clau de l’èxit blaugrana és tenir la pilota i mantenir-se ordenats i junts

Després de perdre’s els últims partits de lliga per lesió, Antoine Griezmann va reaparèixer dissabte passat contra el Nàpols en la tornada dels vuitens de final de la Champions. El francès no va tenir una actuació gaire lluïda, però sí que va ajudar a donar sortida de pilota i a crear espais. Un dels grans dubtes de l’alineació de Quique Setién de cara al partit contra el Bayern és si Griezmann mantindrà la titularitat o serà el davanter sacrificat per reforçar el mig del camp amb quatre homes. El francès espera ser titular. “En els primers minuts contra el Nàpols em va costar perquè no tenia ritme, però després m’hi vaig sentir millor. Tenim ganes de fer un gran partit, s’ha vist en els entrenaments. Tenim molta confiança i sabem què hem de fer per guanyar. Espero que em toqui jugar, tenir alguna ocasió i marcar”, deia Griezmann ahir en una entrevista en els mitjans del club.

El francès confia en les possibilitats del Barça. No ho amaga. “En tenim moltes ganes. Hem treballat molt bé tàcticament. Serà molt complicat, però ho tenim tot per passar a semifinals. Jo m’he fet la maleta fins al 23 i hi porto la Play Station”, deia un Griezmann que analitzava el potencial d’un Bayern de Munic invicte després del confinament: “El Bayern està jugant molt bé, amb confiança, i té un gran davanter, però tenim maneres de guanyar-los. És un equip amb molta feina física. Està acostumat també a tenir la pilota. Si ens mantenim ordenats i junts i tenim la pilota nosaltres el màxim temps possible, podem guanyar. El més important és com estem nosaltres.”

Griezmann assegurava ahir que l’èxit del Barça depèn del col·lectiu. “Segurament ells estaran pendents de Leo, de Luis i de mi mateix, però crec que som un col·lectiu, amb Jordi Alba i Semedo que poden pujar i d’altres que puguin jugar. Ja veurem què proposa el tècnic”, acabava el francès.

AMB GANES

“Espero que em toqui jugar, tenir alguna oportunitat i marcar”

Tres del Barça en l’onze ideal de la UEFA

Tres jugadors del Barça formen part de l’onze ideal de la UEFA de la minijornada de vuitens de final que es va disputar el cap de setmana passat. Es tracta de Semedo, Lenglet i Rakitic. És sorprenent l’absència de Leo Messi, després d’haver marcat un gol, haver provocat un penal contra el Nàpols i haver fet una gran primera part. En aquest onze ideal, hi ha també cinc jugadors del Bayern de Munic: Neuer, Odriozola, Lewandowski, Tolisso i Perisic. L’equip el completen dos jugadors del Manchester City de Pep Guardiola (Sterling i Gabriel Jesús) i el portuguès Cristiano Ronaldo, de la Juventus, que va fer els dos gols de l’equip italià contra el Lió en un intent de remuntada sense èxit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)