Barça

Dembélé, gran novetat

Champions. El Barça arriba avui a Lisboa amb 26 futbolistes. Un d’ells és el francès, que rebrà l’alta mèdica sis mesos després de la seva operació. Setién convoca nou jugadors del planter

L’hotel Sheraton de Lisboa espera aquest migdia l’expedició del Barça, que a la tarda s’entrenarà a l’estadi Da Luz i demà disputarà contra el Bayern els quarts de final de la lliga de campions.

Quique Setién ha convocat 26 jugadors. Només es queden a Barcelona el lesionat, Samuel Umtiti, i Arthur Melo, fora de la disciplina del grup després de fitxar per la Juventus i no presentar-se als entrenaments després de la setmana de vacances que el tècnic va donar als seus homes entre el final de la lliga i l’inici de la preparació de la Champions.

Destaca en la llista la presència del francès Ousmane Dembélé. No ha rebut encara l’alta mèdica, però s’espera que la rebi a Lisboa, sis mesos després d’haver estar operat. També viatja Martin Braithwaite, que no està inscrit en la Champions, però podria jugar si el Barça registra un nombre elevat de positius de coronavirus.

Pel que fa als jugadors del planter, han viatjat Riqui Puig, Ansu Fati, Monchu, Konrad, Mingueza, Iñaki Peña, Araújo, Reis i Jandro Orellana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)