Barça

Semedo: “Si juguem bé tindrem les nostres oportunitats”

Barça. El lateral portuguès afirma que serà clau no concedir ocasions i reconeix que sempre és especial per ell tornar a Lisboa

Semedo ha reconegut que hauran d’estar bé defensivament si volen eliminar el Bayern de Munic de la champions. “Una de les claus segurament serà estar segurs al darrere i no concedir ocasions”, diu en una entrevista a la UEFA. El lateral blaugrana és optimista amb les possibilitats de l’equip malgrat que tothom dona com a favorit el conjunt alemany. “Abans de res ens centrarem en nosaltres mateixos i en fer el millor partit possible amb la pilota i marcar gols. Si juguem bé tindrem les nostres oportunitats de passar a la semifinal.”.

Semedo també explica que per ell és especial tornar a Lisboa perquè li porta molts records. “Lisboa està molt bé en tots els sentits, la gent, els colors, l’idioma, l’arquitectura. És una de les ciutats més boniques del món, no només d’Europa. A més el clima és molt bo també. És una ciutat espectacular. Vaig començar a jugar a futbol en el carrers de Lisboa, amb els meus veïns i gent més gran que jo. Serà un partit especial, va ser a Lisboa on tot va començar i vaig ser molt feliç en el Benfica.”, destaca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)