Barça

Arturo Vidal: “Serà difícil, però som el Barça”

Champions. El migcampista xilè reconeix que és normal que l’afició dubti però recorda que són “el millor equip del món” i també veuria bé que el club incorporés Neymar

Arturo Vidal ha repetit en més d’una ocasió que són “el millor equip del món” però ha reconegut que entenia que la gent tingués dubtes sobre les possibilitats de l’equip contra l’intractable Bayern de Munic. “És el partit més importat de l’any. Tenim moltes esperances que el campionat sigui nostre. Sabem qui és el Bayern i serà difícil, però som el Barça. Si fem el que hem de fer, segurament passa rem. Entenc que l’afició dubti. A la Lliga no vam reflectir el nostre nivell i per això vam perdre. Però tenim al Leo i altres grans jugadors. Per això dic que som el millor equip de món i demà volem demostrar-ho.”, ha afirmat.

El xilè ha explicat que li agrada el format a partit únic perquè donarà emoció i també ha explicat que no creu que en la plantilla dels alemanys menyspreïn el potencial del Barça malgrat les paraules d’alguns il·lustres del Bayern. “He escoltat el que va dir el Bayern però conec la gent d’allà i sé que el que es parla fora no és el que pensen dins. Juguen davant el Barça, no contra equips de la Bundesliga. Juguen contra el millor equip de món.”. Arturo Vidal ha afirmat que no pot dir si mereix ser titular i que aquesta decisió li correspon a Quique Setién.

Finalment, ha elogiat Lewandowski encara que considera que no se’l pot comparar amb Leo Messi. “El Leo és d’un altre planeta.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)