Barça

El Barça s’acomiada de la Champions amb un ridícul estrepitós i històric (2-8)

Champions. Com ja va passar contra la Roma i el Liverpool, l’equip blaugrana ha tornat a sortir escaldat de la màxima competició europea, aquest cop contra el Bayern a partir únic

El Barça s’ha acomiadat de la champions amb una nova derrota humiliant. Roma, Liverpool i Bayern. Tres equips que han deixat els blaugrana amb les vergonyes a l’aire en els últims anys. Els de Setién han tornat a demostrar que a dia d’avui no estan per competir contra equips poderosos en la champions. L’equip no dona per més. Han estat set els gols que li ha fet el Bayern però n’haurien pogut ser molts més. Un ridícul estrepitós. Una golejada vergonyant. Una manera esperpèntica de posar fi al cicle d’aquests jugadors.

I això que Quique Setién al final ha optat per protegir-se una mica i sortir amb quatre migcampistes deixant Griezamnn a la banqueta. Rombe al mig del camp amb Arturo Vidal i al davant, la dupla formada per Messi i Luis Suárez. Aquest era el gran dubte que hi havia abans del duel perquè la resta de l’equip ha estat l’esperat.

Però no ha servit de res perquè s’han complert els pronòstics i el Bayern ha demostrat ser molt superior al Barça en aquest primer temps. L’empat ha estat només un miratge. Els alemanys han aprofitat molt bé les pèrdues blaugrana. En el primer gol, errada de Busquets, aprofitada per Müller, que abans de marcar ha fet una gran paret amb Lewandowski. El Barça ha igualat el duel amb un gol en pròpia porta i s’ha pogut avançar amb un xut de Luis Suárez que ha aturat Neuer i en una centrada de Messi que no ha rematat ningú i que ha topat amb el pal.

Però ha estat només un miratge i en només nou minuts el Bayern ha castigat el Barça amb tres gols. De Perisic, després d’una errada entre Sergi Roberto i Semedo, un altre de Gnabry, que ha superat Lenglet per velocitat abans de definir davant Ter Stegen i amb un segon de Müller després d’una centrada per la dreta. I n’han tingut més, dues de molt clares de Lewandowski. Fins i tot a Ter Stegen li han tremolat les cames. El Barça, desdibuixat per complet.

Setién ha fet entrar Griezmann per Sergi Roberto en el segon temps però el primer en avisar ha estat el Bayern, que ha pogut fer el cinquè en un xut de Perisic o en un altre de Goretzka, que ha marxat massa alt. Han perdonat però en canvi no ho ha fet Luis Suárez, que en una gran jugada individual ha fet el 2 a 4. Però l’alegria no ha durat res. Una magnífica jugada de Davies per l’esquerre -ha deixat retratat Semedo- ha acabat amb una passada cap a Kimmich, que ha fet el cinquè.

Setién ha volgut cremar totes les naus i ha fet entrar Ansu Fati per Busquets per passar a jugar amb un 4-2-4. Els minuts, però, se li han fet molt llargs al Barça perquè Lewandowski ha tingut temps de fer el sisè i Coutinho el setè i el vuitè. Un ridícul històric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)