Barça

Pjanic: “Compartiré vestidor amb un extraterrestre i em vull divertir”

Presentació oficial. Miralem Pjanic ha estat presentat com a futbolista del Barça. El bosnià confia debutar ja dissabte en el Trofeu Joan Gamper

Miralem Pjanic ha estat presentat aquest migdia com a nou futbolista del FC Barcelona. L’ex de la Juventus ha explicat que està aprenent castellà i confia poder debutar ja el pròxim dissabte contra l’Elx en el Trofeu Joan Gamper. El bosnià, de 30 anys, aterra al Camp Nou amb ganes de poder jugar al costat de Leo Messi i amb la il·lusió d’afrontar un nou repte a LaLiga després de tants anys a la Serie A.

Aquestes han estat algunes de les seves valoracions més destacades:

El somni de formar part d’un club com el Barça.

“Espero guanyar molts títols aquí a Barcelona. Des de nen era un somni poder jugar aquí. Formar part d’aquest club és una cosa extraordinària. Estic a l’equip més gran del món. És un pas importantíssim en la meva carrera. Entrar al museu i veure tots els trofeus et fa veure ràpidament la grandesa d’aquest club. Espero poder ajudar amb el meu futbol. El Barça sempre ha estat un referent en el món del futbol”.

Com ha seguit el cas Messi?

“He seguit tot el procés com és obvi. Però no veia Messi a cap altre lloc que no fos el Barça. Messi està a casa seva. Només me l’imagino aquí. Veure’l amb una altra samarreta m’hauria semblat molt estrany. És el millor jugador de tots els temps. Serà un plaer poder jugar amb ell. Compartiré vestidor amb un extraterrestre. Em vull divertir”.

El canvi Juventus-Barça.

“Sortir de la Juve sempre és molt difícil. He deixat un club increïble. Però crec que un futbolista necessita nous reptes. Era aquest el cas. He guanyat molt a Itàlia i ara volia provar una cosa nova. Si sortia de la Juventus només era per anar al Barcelona”.

Com va viure el 2-8 des de la distància.

“Vaig veure el partit. És futbol. El Covid-19 no ha de ser una excusa, però el context no era fàcil, per cap equip. És obvi que va ser una derrota molt important, vaig escoltar les entrevistes posteriors... És una situació de la qual cal aixecar-se. Hem de crear un grup sa i tirar el projecte endavant”.

Sobre el context esportiu i institucional actual al Barça.

“El Barça ha estat gran i seguirà sent gran. De problemes n’hi ha a tots els clubs. Aquesta ha estat una temporada difícil pel Barça però també per molts altres clubs”.

Com va viure el seu positiu en coronavirus.

“No m’ho esperava. No és agradable lògicament donar positiu, però per sort vaig tenir pocs símptomes. Em vaig haver de quedar a Torí. He treballat al meu gimnàs i he mantingut contacte constant amb l’equip tècnic del Barça. He treballat bé aquests dies. A partir de demà m’afegeixo al grup. Confio poder jugar dissabte uns minuts. Ho decidirem amb el míster. Estic estudiant espanyol per poder tenir una ràpida integració. Els grans jugadors ens entenem amb una mirada, amb els moviments... i per això és important conèixer ràpid els meus companys”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)