Barça

“Ningú vol dimitir”

Barça. Primeres declaracions del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, després de la presentació de 20.687 signatures a favor del vot de censura i el cas Leo Messi

Primeres declaracions del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, després del conflicte amb Leo Messi i la presentació de la plataforma Més que una Moció de 20.687 signatures favorables a una moció de censura contra la seva persona i la seva junta directiva. Bartomeu, abans del trofeu Joan Gamper, ha repassat aquests temes i d’altres en declaracions a TV3.

Moció de censura: “La xifra crec que ha sorprès fins i tot als promotors de la moció de censura. El club seguirà els Estatuts amb transparència i rigor. Nosaltres continuarem treballant, el mercat acaba el 5 d’octubre. En la junta ja parlarem després de la validació. Ara per ara ningú vol dimitir. Cap directiu ha volgut dimitir. Continuem treballant perquè tenim molta feina fins que es tanqui el mercat el 5 d’octubre”.

El balanç econòmic: “Aprovar el balanç no té res a veure amb no dimitir. Ningú ha pensat a dimitir, volem treballar. No fem pronòstics sobre la votació, anem pas a pas”.

Messi: “No entraré en cap conflicte amb ell. És el nostre capità i el nostre líder. El tema queda aparcat. L’hem vist molt ficat en el projecte Koeman. Jo no podia permetre que marxés del club. És el millor de la història i el club el necessita. Gaudim d’ell. Volem que es retiri aquí i és el projecte que tenim amb ell”.

El mercat: “El Barça té recursos per fitxar, però sempre hem dit que perquè arribin jugadors han de sortir altres. Luis Suárez és jugador del Barça, ha estat molt important i té contracte amb el Barça. No parlaré de les negociacions. La pandèmia ha fet que molts clubs tinguin molts menys ingressos. Ens hem d’adaptar. Vol dir reduir la massa salarial i l’estructura del club. No hi ha espai. Perquè arribin jugadors, repeteixo, han de marxar uns altres”.

Riqui Puig: “Desitjo molts encerts a Koeman i estarà aquí molts anys. Fa temps que volíem que entrenés el Barça. És un símbol del Barça i espero que tingui un gran recorregut. Crec que s’ha exagerat avui. Tenim una gran plantilla i serà difícil tenir minuts. Es parla de tenir més o menys minuts, no de si es compta o no amb un jugador”.

Setién: “És molt senzill. Se li comunica que no es compta amb ell, es busca una sortida pactada. Passen els dies, no hi ha hagut acord i ho haurà de decidir un jutge”.

El nou curs: “Hem d’oblidar el passat. Hi ha gent que encara pensa en Roma. Parlem del present. Arriba una temporada il·lusionant, amb jugadors que il·lusionen”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)