Barça

Koeman aposta per una cessió

Riqui Puig. El tècnic ha parlat amb el jugador i li ha comunicat que tindrà pocs minuts aquest curs

Ronald Koeman va al gra. Ahir, de sorpresa, va deixar Riqui Puig fora de la llista de convocats per al trofeu Joan Gamper i ha recomanat al migcampista del filial que marxi cedit. L’holandès, després de dos partits amistosos, no ha trobat encaix per al de Matadepera en el seu dibuix tàctic i ha pres una decisió que fa mal a un gran sector del barcelonisme, que veia en Riqui Puig un dels jugadors diferencials del nou Barça després d’haver brillat en els últims partits del curs passat amb el primer equip. Koeman va parlar divendres amb el futbolista i li va dir que tindria pocs minuts i que entre tots havien de buscar una solució favorable per al jugador i per al club. Ho va explicar de manera clara a TV3 després del partit contra l’Elx. “He parlat amb Riqui, com sempre parlo amb els joves. Soc holandès i sé el que necessiten. Crec que els joves han de jugar, han de participar. Com Aleñá i també Pedri. Li he dit que ho tindrà complicat per tenir minuts perquè té molta competència, però que té molt futur en el club. Hem de parlar i veure quina és la millor solució per a ell i el club. Cedir-lo és una possibilitat”, va dir l’entrenador holandès.

Riqui Puig va veure el partit contra l’Elx des de la graderia del Camp Nou. No havia estat convocat, com tampoc no ho van estar els sis jugadors amb què Koeman no compta: Luis Suárez, Arturo Vidal, Umtiti, Rafinha, Todibo i Wagué. Els descartats per l’holandès ja són set i la secretaria tècnica continua treballant per buscar-los una solució. La de Riqui Puig sembla que seria una cessió, perquè el club confia en ell de cara al futur. El jugador, molt sorprès per la decisió, s’inclina de moment per quedar-se en el Barça.

Semedo

No està entre en els descartats però també podria abandonar el Barça en els propers dies el portuguès Semedo. El club necessita diners per contractar els reforços que ha demanat Koeman i veu una oportunitat d’aconseguir diners en el traspàs del lateral. Fa dies es va demanar ajuda a Jorge Mendes, representant de Semedo, i se li va demanar si podia aconseguir un bon traspàs pel defensa portuguès. Mendes té una estranya relació amb el Wolverhampton Wanderers de la Premier League i allà aniria a parar Semedo. L’entrenador dels llops és el portuguès Nuno Espirito Santo, representat per Mendes, com també la meitat de la plantilla. Mendes portarà al Liverpool l’extrem esquerre portuguès Diogo Jota. Els reds pagaran 43 milions d’euros, que faran servir per contractar Semedo, que ahir ja no va jugar contra l’Elx. Els diners aconseguits pel lateral els invertirà el Barça en algun dels reforços demanats per Koeman: Depay, Eric García i Dest.

Sortides en el filial

Avança la secretaria tècnica en la sortida d’alguns futbolistes del filial que no tenen cabuda en el primer equip i que, després de no ascendir, consideren que el seu cicle en el Barça B ja ha finalitzat.

L’Almeria ha aconseguit la cessió del lateral esquerre Sergio Akieme amb una opció de compra de 3,5 milions d’euros si juga 22 partits. També sortirà el central Jorge Cuenca. Va tenir minuts amb Koeman contra el Nàstic i ja no va jugar contra el Girona tot i estar convocat. La raó era el seu fitxatge pel Vila-real. Signarà per cinc anys i Unai Emery decidirà si es queda en el primer equip o si surt cedit. El Barça es reserva una opció de compra. A més, es negocia la cessió de Monchu al Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)