Barça

Philippe Coutinho, l’estrella inesperada

Barça. El brasiler, que vol aprofitar la segona oportunitat com a jugador blaugrana, ha estat una de les millors notícies de la pretemporada

Ves per on, un dels botxins del 2-8 és, cinc setmanes després de la fatídica nit de Lisboa, el futbolista més destacat de la pretemporada del FC Barcelona. Philipe Coutinho ha tornat de la seva cessió al Bayern de Munic amb molt bon peu i, de moment, ha demostrat que pot ser una peça important en l’engranatge de Ronald Koeman. La idea de joc de l’holandès l’afavoreix: partint des de l’esquerra, el brasiler es mou amb llibertat en un sistema d’atac dinàmic, sense un davanter de referència. La imatge que ha donat en els tres partits que ha jugat el Barça els últims dies no pot ser millor. “Tinc molt bones sensacions. Trobava a faltar jugar en aquest camp. Estic molt motivat. Vaig arribar abans a Barcelona per treballar dur i vull que aquesta temporada les coses em surtin bé”, manifestava, damunt la gespa del Camp Nou, minuts després de guanyar, per la mínima, l’Elx en el trofeu Joan Gamper i de rebre el premi Estrella al millor jugador del partit, votat pels usuaris del lloc web del FC Barcelona.

Koeman valora el seu rendiment i n’espera el màxim. “Està treballant molt bé i és un futbolista que ha de ser important per a l’equip. Tant de bo veiem una bona versió d’ell”, deia, també dissabte, l’entrenador del Barça. Coutinho hi posa tot de la seva part: “No hem tingut gaire temps en la pretemporada, però anem de menys a més. Ens anem acostumant, de mica en mica, a la manera que ens planteja l’entrenador, tenim encara una setmana.” Els més escèptics poden pensar que el bon moment de Cou ve donat perquè encara funciona amb la inèrcia guanyadora que tenia en el Bayern. Els més optimistes hauran vist en ell, per fi, el futbolista que esperaven veure durant la temporada i mitja que va vestir de blaugrana. La realitat la sabrem a partir de diumenge que ve, en el partit contra el Vila-real que iniciarà la temporada 2020/21 per al Barça.

AMB BON PEU

He tingut molt bones sensacions en el meu retorn a Barcelona. Vull que tot vagi bé i estic molt motivat
Philippe Coutinho

Dos gols i 186 minuts

Les xifres bàsiques de la participació de Coutinho en els tres amistosos de pretemporada que ha disputat el Barça els últims dies demostren que el brasiler ha tornat en bona forma. D’un total de 270 minuts de joc, Coutinho n’ha disputats 186, gairebé el 69%. Pel que fa a la seva aportació golejadora, ha fet dos dels set gols que ha computat l’equip contra el Gimnàstic de Tarragona, el Girona i l’Elx. En el debut, contra el Nàstic, va jugar tota la segona part (45’) i va signar el 3-1, des del punt de penal. També va marcar contra el Girona, de jugada i per obrir el marcador, en un partit en què va ser titular i va ser substituït en el minut 62. Finalment, dissabte passat, en el trofeu Joan Gamper i contra l’Elx, va sortir igualment d’inici i va estar damunt la gespa 78 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)